assück Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 nije sanel slucajno 5 :Dkoliki % otpada na nokte? Link to comment
Valk Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 video neko negde one čupave patofne, mekane? ima ih u raznim životinjskim oblicima. za mene, naravno. Link to comment
sherman Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 imam ja cincila patofne. mogu da ti pozajmim Link to comment
darling Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 al je kamper digo cenu obuce... Link to comment
korindjar Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 uzo oxfordice iz bate. odličnoizgledajuće, ali jebu kevu predelu iznad pete za sada. trebao sam dati nekome da ih nosa do razgaženja Link to comment
nbg4ever Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 uzo oxfordice iz bate. odličnoizgledajuće, ali jebu kevu predelu iznad pete za sada. trebao sam dati nekome da ih nosa do razgaženjaKol'ko para? Ispod 8500?Jbte, ja u toj Bati pokusavam da uzmem neke suze na snizenju vec godinu dana, ali dzabe.Cim krenu rasprodaje, nemaju nista. Sad cekam neki Glorija shopping night, pa ako se tu ne ogrebem za bar 10%, doci cu pokunjeno sledeci dan u radnju i platiti punu cenu Link to comment
korindjar Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 nažalost ne, al ima sličnih modela u tom rangu.inače ja ove kada sam uzimao bio poslednji broj Link to comment
zorglub Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 al je kamper digo cenu obuce...Kao da su nekada bile jeftine... Link to comment
darling Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 (edited) Camper je najbocnije smece od obuce, dva para su mi se raspala u roku od mesec dana. Nikad vise.jao, evo ja jedne nosim sedmu sezonu, a kao da sam ih juce iznela iz radnje. ne znam sta da radim, kako da ih unistim...meni je prob sa kamperom sto su neudobne, al stavim ulozak, pa vozim....kamper ima dvogodisnju garanciju na obucu. uzmi racun i zameni cipele ili uzmi novac, nije nikakav problem. Kao da su nekada bile jeftine...nisu bile jeftine, al nisu kostale ko dizajnerske cipele. sad vidim da ima cizama za 400 eura, toliko kosta i prada... Edited September 26, 2011 by darling Link to comment
Hippie Posted September 27, 2011 Author Share Posted September 27, 2011 kako to dae Camper tamo toliko popularan, a o Cydwoq-u niko cuo, kolko vidim Link to comment
assück Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 i bolje što nije. deluje kao obuća pijanaca iz saluna Divljeg Zapada u doba zlatne groznice Link to comment
aram Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 (edited) Edited September 27, 2011 by aram Link to comment
aram Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Reklamacije su moguće i kad niste sačuvali računAko roba ima grešku, za koju kupac može koristiti svoje prvo na garanciju kvalitete i robu reklamirati, onda vam ne treba račun. Tada morate nekako dokazati da je roba kod tog određenog prodavača i kupljena". No upravo je to i problem. Ukoliko ste robu platili bankovnom ili kreditonom karticom, račun nije potreban, jer u bankovnom izvještaju uvijek stoje podaci kada i gdje je neki proizvod kupljen. No kako bez računa dokazati da je nešto kupljeno, ako je plaćeno gotovinom? To je uvijek malo teško, kažu u Potrošačkoj centrali, ali postoji izlaz: "Ako ste platili gotovinom, uvijek je malo teže ako čovjek nije sačuvao račun. Teoretski to se može dokazati uz pomoć nekog svjedoka, znači nekog tko je tijekom kupnje bio tamo i koji to može potvrditi". Link to comment
Recommended Posts