Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author
ove moje su bile 130, a cene u radnji su se kretale plus minus nesto malo. skuplje je od prosecne cipele tog tipa ovde, ali ne bas mnogo.uzgred:mnogo je zajebano kad se odveze pertla :D
bas su kjut.... dodzavola, nalozili ste me.. moram i ja da kupim jene neke take
  • Replies 6.4k
  • Views 782.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Bauljamo po Rimu i žena dobija "mini nervne slomove" uz reči: Jbte koliko nas deru u Srbiji! Čak je želeći da precizira ušla u Camper prodavnicu i tražila model koji je gledala kod nas i vrišti: 50ev

• opet sam muza jamamotou  

• Jadd je lik koji ima malu proizvodnju u Suffolku. Mislim da je nekad radio za Clarks, njihove sand-boots, kod nas mozda poznate kao spenserice? Otprilike, to je taj model, samo sam ja uzeo skroz visok

Posted Images

Е, да ли је неко у стању да ми објасни шта људи виде у тим ружним и скупим Кампер ципелама?
jako udobne i gotovo neunistive (za hodanje - ne za fudbal)sto se cene tice - na pocetku rasprodaje uvek ima broja 46.

cena im je u engleskoj usled pada funte moguce najniza u evropi (nek javi neko kako je u spaniji), oko 80 funti je par.

Е, да ли је неко у стању да ми објасни шта људи виде у тим ружним и скупим Кампер ципелама?
meni nisu nuzno udobne, mada se poradilo na tome u poslednjih par godina, neunistive su zaista (osim onih koje sam vratila i dobila nove). kad je u pitanju lepota, to je stvar ukusa, ja ga recimo imam, zato ih i kupujem :P
cena im je u engleskoj usled pada funte moguce najniza u evropi (nek javi neko kako je u spaniji), oko 80 funti je par.meni nisu nuzno udobne, mada se poradilo na tome u poslednjih par godina, neunistive su zaista (osim onih koje sam vratila i dobila nove). kad je u pitanju lepota, to je stvar ukusa, ja ga recimo imam, zato ih i kupujem :P
Ако је твоја фотка на профилу, све ти је опроштено.
jako udobne i gotovo neunistive (za hodanje - ne za fudbal)
a i lepe su i jeftine!
Kakav si kralj :lol:
pADIDAS1-6580265reg.jpgweeeee
ove moje su bile 130, a cene u radnji su se kretale plus minus nesto malo. skuplje je od prosecne cipele tog tipa ovde, ali ne bas mnogo.uzgred:mnogo je zajebano kad se odveze pertla :D
ovo je do sada drugi najudobniji model da sam probao.uzo crvene na nekoj rasprodaji (cirka 60) i zao mi sto nisam uzo odmah jos neku boju.one najudobnije koje su pravili samo narandzaste i crne vise ne prave, ili makar ne narandzaste.nesto extra/ultra lite... ne secam se, slicne ovima samo malo bolje.

već nedeljama tražim prolećne cipele za gradsko tabanje. i ništa mi se ne dopada iz ovdašnje ponude. ono što mi se sviđa i što se najviše nudi u radnjama mi trenutno ne treba (sandale i elegante cipele) .i najzad nađem jedne jedine koje su mi se dopale, nisam ni gledala ko je proizvođač, dok ne videh sada ovu diskusiju o camperu.sad pronađoh taj "moj" model iz radnje na camperovom sajtu. zbog cene se premišljam. 200 CAN + 15 % poreza u motrealu. jedne jedine koje mi se sviđaju, a male su malecke, hibrid baletanki i cipelica, po prolećnoj kišici beskorisne, a za mene malo skupe, smrc...

Camper kazete, a. Izgleda da je D ipak pokushao da im udje na sajt, poshto trenutno ne funkcionira.

mnogo je zajebano kad se odveze pertla :D
ja imam bež sa zelenom pertlom i opasno su udobne!
:blink: :blink: :blink:
voliš jake žene, a?

i jednodelne kostime

• 3 weeks later...
random021a40s20s.jpg:mrnjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau: :(