Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ima Graffiti prodavnice cipela u Kralja Petra i u TC Usce.

• Replies 6.4k
  • Views 782.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Bauljamo po Rimu i žena dobija "mini nervne slomove" uz reči: Jbte koliko nas deru u Srbiji! Čak je želeći da precizira ušla u Camper prodavnicu i tražila model koji je gledala kod nas i vrišti: 50ev

• opet sam muza jamamotou  

• Jadd je lik koji ima malu proizvodnju u Suffolku. Mislim da je nekad radio za Clarks, njihove sand-boots, kod nas mozda poznate kao spenserice? Otprilike, to je taj model, samo sam ja uzeo skroz visok

Posted Images

decje cipele, a da nisu ciciban, odnosno, da nisu 7500 dinara. u beogradu. ima li ih negde?

kickers.. one su oko 7000 :P

Nije u Beogradu ali je blizu i isplati se visestruko - prodavnica u okviru fabrike u Rumi, Naturino, to su valjda kupili Italijani, cipelice su i kvaltetne i jako lepog dizajna, izbor je vrlo veliki i mi to rabimo porodicno posto ima i brojeva za dzinovsku decu :lol: tipa 39 u koje moja noga lepo stane. Jednim odlaskom za cenu jednog para bilo cega decijeg u Bg tamo kupis bar 3 para. Naturino cipela ima i u prodavnicama BebaKids ali manjeg izbora i naravno skupljih neg u Rumi

decje cipele, a da nisu ciciban, odnosno, da nisu 7500 dinara. u beogradu. ima li ih negde?
ima i pollino http://www.pollinoshoes.com/

Ah! Opet 1 legenda...stara 60-ak godina, ali opet legenda. I jos uvek se proizvodi! Cipele/belatanke Repetto. Model Brigitte Bardot. Boja - nude. vanvremenske. izdrzljive. najbolje prijateljice koje izvuces iz tasne posle 8 sati na shtiklama. mojoj kolekciji pridruzila se ova druga sdesna :wub:4263117244_ca7413077f_o.jpg

Nije u Beogradu ali je blizu i isplati se visestruko - prodavnica u okviru fabrike u Rumi, Naturino, to su valjda kupili Italijani, cipelice su i kvaltetne i jako lepog dizajna, izbor je vrlo veliki i mi to rabimo porodicno posto ima i brojeva za dzinovsku decu :lol: tipa 39 u koje moja noga lepo stane. Jednim odlaskom za cenu jednog para bilo cega decijeg u Bg tamo kupis bar 3 para. Naturino cipela ima i u prodavnicama BebaKids ali manjeg izbora i naravno skupljih neg u Rumi
Bile neke vesti o ovoj firmi, valjda su dobili neku nagradu za izvoznika godine, šta li. Možeš li samo reći gde se u Rumi tačno nalazi fabrika? Pretpostavljam da nisi išla preko Golubinaca, Putinaca i ostalih *aca?
Ah! Opet 1 legenda...stara 60-ak godina, ali opet legenda. I jos uvek se proizvodi! Cipele/belatanke Repetto. Model Brigitte Bardot. Boja - nude. vanvremenske. izdrzljive. najbolje prijateljice koje izvuces iz tasne posle 8 sati na shtiklama. mojoj kolekciji pridruzila se ova druga sdesna :wub:4263117244_ca7413077f_o.jpg
skroz su slatke.nazuljale su me cizme, krvnicki.edit: lena, jesi kupila laure? ja se bas razmisljam da li da ih uzmem :Dodlicne su, najljepse u ovogodisnjoj kolekciji.

Edited by morgana

kupih ove danas: 29892-015_C.jpguz njih sam dobila dvogodisnju garanciju. nisam znala da to postoji u svetu cipela.

ne samo da postoji, nego i radi. kupila u londonu camper cipele prosle godine u februaru, nosila ih 10 meseci redovno, one se pocepale, ja opet isla u london pre mesec dana, ponela cipele, ponela racun (da, da, sacuvala ga, sve racune cuvam) dobila pare nazad :) poucena iskustvom, kupila tri para camper cipela (bila rasprodaja, dobila jedne i po za one pocepane). sacuvala sve racune :) jedan :Hail: za camper

uf, sad sam na sajtu nasla i camper cake, narandzastezelim ih

strava! rekli su mi da racun vazi u svim njihovim prodavnicama u svetu. doduse nadam se da se nece pocepati, jel.

uf, sad sam na sajtu nasla i camper cake, narandzastezelim ih
ja camperice gledam s obozavanjem odavno. ali bile su mi nedostizne i nedostupne. mnogo mi se svidja ovaj zivot s platom, skroz je dobra stvar. preko nedelje se ubijem od posla, subotom spavam do podne, a onda, pravac - shopping! pravo jedno malo zadovoljstvo. jos kad sam shvatila da redovno ne potrosim pola plate, ihaj gde ce mi biti kraj!

kupi meni jedne. zadrzi racun a ja obecavam da cu da ih pocepam. m? treptrep

:)