Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

plave univerzalke, odvratne ali za fucu na betonu nema boljeuniversal1.jpg

Posted

trebace mi neshto takvo poshto mi je juche otpo djonposle nokta naravno <_<

Posted
E Hipiiiiiii!Hipi!U izboru odvratne obuce si uspela da zajebes i apotekine cipelke kacene na predmete obozavanja...edit: martinke se ne racunaju, iako si i tu uspela da isceprkas najodvratnije modele... :mellow:
nemas ti pojma..vidi kake martine jos imam... Mary Jane samo tako.... i to u dve boje... hehe.........

post-382-1197935360_thumb.jpg

post-382-1197935373_thumb.jpg

Posted
90632670zi6.jpguh ovo bi mi leglo u crnog verziji mada ne biram imam velike i to me smara
Posted
eve ih. legendarne.ako idemo u retro modele, meni su ipak the best toptenke
universal! i moram da okacim svoje patike pre spavanja. ovo su kad su imale godinu dana.patike001qs5.th.jpg
Posted (edited)

Kupio mi muz ovelacostepatikenu2.jpgda me iznenadi. Uzasno su neudobne, i bezveze stoje. Bas mi je bio problem da ih nosim... sva sreca pa je zima - zaboravice na njih do proleca.

Edited by remedios
Posted

i nesto ozbiljniji Franco Sarto -_- [pun pogodak za poslovne sastanke]

post-382-1197938557_thumb.jpg

Posted

obuca? patike, patike, patike....nike,nike......i po koje puma....onaj model puma roma, imam u 3 primerka, najbolje casual patike...inace sam sportista (kosarka) pa tako sa tim su mi patike postale nekako fetis, sto casual, trcanje a i za odpadanje preko dana...imam 28 pari ....cipele se nose za izlaske i preko dana kad mi dune da se upicanim i kad posao zahteva...kupio pre jedno mesec dana par armanijevih za 180$!!! nasao u outlet mall-u, spustili ih sa 400....

Posted

Uf, meni je ovo važna tema.Elem, evo, eto, moja neka dva favorita.U kategoriji Adidasaka, vode Campus:adidaska.jpgU kategoriji Konverasa, vode Ev Pro:cons-sportstyle-1J917-Ev-Pro-Suede.jpgVans i Osiris podbacuju žešće u poslednje vreme.E. I kad su ž osobe u pitanju, mnogo su mi simpatične one skechers obične, od prevrnute kože. Naročito one purprno/roza varijanta. wubOsim toga, super-slatka je kombinacija suknja-patike, ali tu se mora biti baš obazriv(a).A što se cipela tiče - Dr Martens i Kickers i njihove wannabes nemaju premca. B)

Posted
pa evo.,. imam i motorke sml%20(9).gif
koji lud ukus. mislim i na sve prethodne. svaka cast.nesto sam ovih dana u amsterdamu sacovao starke, sto cudnije to bolje, bilo je varijanti sa krznom, kariranih, onih sa gomilom rupica... na kraju nisam mogao da se odlucim.voleo bih uzivo da vidim ove:knitchucks.jpgstrikane starke....