Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

E Hipiiiiiii!Hipi!U izboru odvratne obuce si uspela da zajebes i apotekine cipelke kacene na predmete obozavanja...edit: martinke se ne racunaju, iako si i tu uspela da isceprkas najodvratnije modele... :mellow:
nemas ti pojma..vidi kake martine jos imam... Mary Jane samo tako.... i to u dve boje... hehe.........

post-382-1197935360_thumb.jpg

post-382-1197935373_thumb.jpg

Kupio mi muz ovelacostepatikenu2.jpgda me iznenadi. Uzasno su neudobne, i bezveze stoje. Bas mi je bio problem da ih nosim... sva sreca pa je zima - zaboravice na njih do proleca.

Edited by remedios

obuca? patike, patike, patike....nike,nike......i po koje puma....onaj model puma roma, imam u 3 primerka, najbolje casual patike...inace sam sportista (kosarka) pa tako sa tim su mi patike postale nekako fetis, sto casual, trcanje a i za odpadanje preko dana...imam 28 pari ....cipele se nose za izlaske i preko dana kad mi dune da se upicanim i kad posao zahteva...kupio pre jedno mesec dana par armanijevih za 180$!!! nasao u outlet mall-u, spustili ih sa 400....

Uf, meni je ovo važna tema.Elem, evo, eto, moja neka dva favorita.U kategoriji Adidasaka, vode Campus:adidaska.jpgU kategoriji Konverasa, vode Ev Pro:cons-sportstyle-1J917-Ev-Pro-Suede.jpgVans i Osiris podbacuju žešće u poslednje vreme.E. I kad su ž osobe u pitanju, mnogo su mi simpatične one skechers obične, od prevrnute kože. Naročito one purprno/roza varijanta. wubOsim toga, super-slatka je kombinacija suknja-patike, ali tu se mora biti baš obazriv(a).A što se cipela tiče - Dr Martens i Kickers i njihove wannabes nemaju premca. B)

pa evo.,. imam i motorke sml%20(9).gif
koji lud ukus. mislim i na sve prethodne. svaka cast.nesto sam ovih dana u amsterdamu sacovao starke, sto cudnije to bolje, bilo je varijanti sa krznom, kariranih, onih sa gomilom rupica... na kraju nisam mogao da se odlucim.voleo bih uzivo da vidim ove:knitchucks.jpgstrikane starke....