Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

sta su uopste bosonoge patike? :huh:

i cemu to sluzi? :fantom:

Posted

koga imamo iz knića i okoline? 

sigurno je loš čoek... 

Posted (edited)
On 5.10.2020. at 14:37, ToniAdams said:

kako je doslo do toga da se regularne patike sa postojecim djonom nazivaju bosonogim?

? Kako ime sugerise, te bosonoge imitiraju koliko mogu hodanje bosih nogu, imaju drukciji djon od uobicajenih patika (obicno jako mekan i savitljiv kao zvaka), a pored toga su obicno dosta sire i ~patkaste, prate oblik stopala. Nema nista sta te stiska ili suzava stopalo.

U principu je ideja odlicna, samo je prosecnom coveku malo tesko da se adaptira na njih posle n godina nosenja standardne obuce, a mozes misliti kako je onima koji nose i uloske pride. Imam po tvojoj preporuci Rudo a sad takodje i neke od svapskog ortopeda koji mi pomazu sa problematicnom petom, imaju samo malo meksi deo kod pete u odnosu na te od Ruda, i sa njima sam zbilja kao na nebu. Medjutim problem koji uspesno saniram tim uloscima (spustanje svoda noge) bi trebalo zapravo tretirati drugacije, kaze fizijatar - bas raditi na tim misicima ili sta je vec tu dole, trenirati to, a za to pomaze upravo hodanje bosih nogu (umesto prostog koriscenja ulozaka koji pomazu da dobro hodas i da te ne boli ali ne resavaju sam problem). Za taj problem sa petom koji je posledica loseg zarastanja rane posle operacije su mi takodje preporucene "masaze" onom bodljikavom kuglom, ali naravno da me mrzi da to radim redovno posto neki rezultat posle nedelju dana nisam videla (mada sad vrtim svakog dana tokom posla po malo) pa je ulozak super stvar.

On 5.10.2020. at 14:40, pbg12345 said:

sta su uopste bosonoge patike? :huh:

i cemu to sluzi? :fantom:

------

Tokom iseljavanja sam nasla moje stare i omiljene patike, koje su se previse raspale da bi se nosile. Djon je bio bledo plav, a crvena ona taman crvena. RIP

Adidaske1.jpg

Adidaske2.jpg

Edited by I*m with the pilots
Posted (edited)

[URL=https://www.imagevenue.com/ME12HGWD][IMG]https://cdn-thumbs.imagevenue.com/a1/57/d5/ME12HGWD_t.jpg[/IMG][/URL] 

Da li obućari ovo rešavaju? 

Cipele su ko nove gore samo đon, ja ne znam od čega ih prave neke reciklirane gume. 

Edited by El Guapo
Posted (edited)

Ne znam zašto se ne prikazuju slike, mora da je do novog foruma. 

Edited by El Guapo
Posted

dobro je, vec mesec dana nista nisi pazarila, zabrino sam se malo

• Haha 1
Posted

preterujes, ovo su mi ttek trece u ovoj, korona godini:evil:

(krivim hladno vreme, sto ovih dana dzedzim za kompom umesto da divljam vani. iskocio mi baner i ja nasela jbg..)

Posted

Prve non asics patike posle jedno pet modela, svidele mi se, trebale hitno, a i bio dobar popust, 30%.

372838-01_800_800px.jpg

Posted

dobre su mada ima i boljih kombinacija boja

ja bih one zuto crne by Helly Hansen  a nisam smela naruciti jer ne znam za pumu dok ne probam broj, menjaju kalup spram modela

14473083-1-black

zeznula sam se, ove gazelle su mi 4. ove godine zaboravila skroz stansmith iz maja koje u stvari i nosim svaki dan:) a tek dolazi blek frajdej :O

• +1 2
Posted

Zamalo da uzmem Pumu za basket al nije bilo broja

20201014_204112.jpg

• +1 1
Posted

Ima li neko iskustva sa novijim Hi-tec hiking cipelama?

Posted (edited)
4 hours ago, InvisibleLight said:

duplo snizenje, plus shipping od ssamo 6 funti = 

https://www.scottsmenswear.com/product/green-adidas-originals-gazelle-vintage/346910/

za 59 funti sve ukupno

htela sam one roza (pink) al nema broja

nailazila sam na ovaj (najbolji ikadd!) model gazella letos i kod nas na nekom sajtu al samo muske velicine 41 nadalje.

Ja sam takve zelene (  kivi zelena), kupila pred koronu u Buzzu, na rasprodaji, za 7000 din. Doduše moje su muške 41, jer ni jedne ženske nisu bile lepe kao te.

spacer.png

Edited by Arkadija
  • +1 1
Posted
34 minutes ago, InvisibleLight said:

dobre su mada ima i boljih kombinacija boja

ja bih one zuto crne by Helly Hansen  a nisam smela naruciti jer ne znam za pumu dok ne probam broj, menjaju kalup spram modela

14473083-1-black

zeznula sam se, ove gazelle su mi 4. ove godine zaboravila skroz stansmith iz maja koje u stvari i nosim svaki dan:) a tek dolazi blek frajdej :O

awww, gdje ih ima, divne su?

Posted
11 hours ago, morgana said:

awww, gdje ih ima, divne su?

capsulle collection

al nemoj da mi uzmes 40, mozda ih pazarim za crnipetak ako proverim sizing :laugh:

11 hours ago, Arkadija said:

Ja sam takve zelene (  kivi zelena), kupila pred koronu u Buzzu, na rasprodaji, za 7000 din. Doduše moje su muške 41, jer ni jedne ženske nisu bile lepe kao te.

spacer.png

ima njih 20k verzija,imam/imala sam dva razlicita modela (prvi bez otisnutog znaka nazad najplice i druge slicne tvojima), ove sto sam narucila su  iz 1984. meni ubedljivo najbolje, bez koznog dela nazad, sa dlakavom mekanom kozom i zlatnim logom!

12-02-2020_adidas_gazellevintage_pinkwhi

juce sam iscackala i za ovu, meni lepsu boju neku sumanuto povoljnu cenu, npr 60 evra sa shippingom, ali nije bio moj broj, ima 38 2/3 ako neko nosi i zeli..potrazicu u istoriji pretrazivaca :D