Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

199 eura je RRP.

(199 usd u usa, 180 gbp u uk)

ovi su malo zabiberili kurs, thats all.

Posted

U USA su $198 i to pre poreza tako da mu ova cena kod nas i dođe na isto kad se uračuna pdv.

Posted (edited)
Cim su toliko jeftinije odmah znas da nesto ne stima, recimo brojevi, ili su u jednom  broju ili max do br.40

Edited by Jumanji
Posted

Decije su jevtinije po defaultu. Idu do broja 40 pa se cesto u Srbiji prodaju kao zenske.

Posted

toga ima fals koliko hoces, mada ni za original timberlanke nisam siguran da su kao nekada. ja sam moje kupio 93-94., bas crne kakve ti hoces, i sto rece kums suve noge.

te crne cizme su jos zive, u medjuvremenu sam kupio par timberlanki za hiking i sjebao ih za par godina.

nema vise takvog kvaliteta koji odgovara kinti.

Posted (edited)

Jedino sto si TBL za hiking platio 100 usd, ili manje. I utukao u njih ko-zna-koliko kilometara, po svakakvom terenu.

Koliko godina bi hteo da ti traju cipele za hiking? "Par godina" nije dovoljno?

Edited by Djuro
Posted (edited)

@Djuro od tih hajking brendova kakva je scarpa?

ja sam uzeo neke njihove šunjalice

vrhunska obuća

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Gde ima da se kupi ta Scarpa u Srbiji? Inace video sam Alpina cipele koje lice na Scarpa modele. I kako se Alpina kotira po udobnosti?

Posted (edited)

bilo u iglo športu

e

video i ja tu alpininu. mora da je opaka gilja da stane na crtu mohitu, nekako sam više rad da verujem da im cena određuje i kvalitet

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

@Djuro od tih hajking brendova kakva je scarpa?

ja sam uzeo neke njihove šunjalice

vrhunska obuća

Scarpa je ozbiljan brand, odlican Ali to je full performance, TBL je uglavnom fashion.

Scarpa ima neki lifetime guarantee u USA - popravljaju besplatno ili salju nove. Toliko su uvereni u svoj kvalitet.

(Alpina nije u tom rangu)

• Hvala 1
Posted
22 hours ago, Milošica said:

https://www.officeshoes.rs/cipele-timberland-duboke-cipele-6-in-premium-boot/38800

Zna li neko gde i kako nabaviti ovakve za manji novac?

Naleteh u februaru/martu u Fashion&Friends outletu u Indjiji na solidan izbor Timberland čizama, bilo je čak i brojeva, bile na nekom ludom popustu tipa 50%. Najbolje je gadjati na kraju sezone jbg, mada nije neka mudrost. 

Ova cena je ludilo, nešto ne mogu da se setim da li su toliko i u samoj Timberland radnji, ali ako ti nešto znači čuh od lepše polovine da je u petak shopping night u TC Rajićeva i u centru, tako da možeš prošetati - F&F i njihova radnja Timberland u Rajićevoj će sigurno davati 20%, a imaš i Office na početku Kneza, verujem da će biti i kod njih neki popust pa vidi, bar nešto da uštediš.  

Posted

Ne znam kako je u Beogradu, ali Timberland ima u ponudi i HTZ opremu, sa sve obucom, koja je poprilicno - i do duplo, ako ne i vise - jevtinija od njihovog modnogtm programa, a provereno istog kvaliteta...

Ne znam kako je u Srbiji sa OnLine kupovinom ali mozda vredi pogledati pod Timberland Work/Pro, tako nekako...

Posted

Nije TBL PRO jevtiniji od obicnog, cizme su od 150 do 250 usd (full cena).

Pri tome, PRO bakandze su teze jer uglavnom imaju celicno ojacanje.

Posted

nisu ni LOWA cipe lose..imaju par modela koje su ok za grad ..ja sam mojim Renegade modelom bas zadovoljna