Frank Pembleton Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 moze: jbt i ove mi idu na vishlistu - kako je krenulo imacu ih vise nego [mention=4040]InvisibleLight[/mention] i kanye;)) [emoji3] btw, umesto onih adidaskih naisla na mega snizenje i kupila klasik cortezice. Šta je bre ovo pozadi?Mamuze? ...shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 da se lako nataknu na nogu space natikače
morgana Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 gdje da nadjem superga patike, office ih vise ne drzi?
InvisibleLight Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 Negde (u promenadi)sam videla lotto platnene, model ko one iz 92-93 koje su bile alternativa starkama, slican stil ko superga, italiano (Setih se teme s sopinga, nisam prijavila da mi stigla ciccone youth, dobra je za gym i spavanje, siroko je to sve za moje kriterije al dobar kvalitet..)
morgana Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 jao, lotto platnene, odlicno super za majicu, ako valja. siroke nisu ni moj fazon doduse. zatvorila sam sezonu kupovine sa alija, krecem opet za mjesec, jesen zima 019, mislim da cu da se drzim nakita i torbi sada.
InvisibleLight Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 😄 I ja sam zavrsila s alijem do zime Stigla mi jojo siwa majica za bratanicu, to niko nema a klinke odlepile za tom jojo, flipnuce🤣 Sto se platnenih tice uzela bih vansice u ofisu, ono kad sredinom avgusta spuste cenu za 75%
InvisibleLight Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 Ne znam, al jojo pa 10 praznih mesta pa stagod (8-9 god uzrast),znaju textove, koreografiju, kypuju mashne ko jojo..
Recommended Posts