Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, maheem said:

Gej su i jedne i druge

+1

Posted
7 hours ago, nezvanova said:

trece koje su dolazile u obzir su bile neke koje su mi se najvise i svidele, ne znam tacno koji je to model, rekla bih da je NMD, ali vi cete bolje znati...

posto sam u tom svom traganju za patikama isla sa sinom naleteli smo na neke bustice za njega:D

te sto izgledaju ko da imaju spojlere su arkinke.

kako je sinu u bustarama, jel leti kroz zivot? :)

Posted

da, da... danas mu je prvi radni dan u orleanu, potpisao ugovor u gradskoj upravi, sad leti, pravi mamin sin xaxaxaxax 

Posted
On 7.5.2019. at 0:39, nezvanova said:

da, da... danas mu je prvi radni dan u orleanu, potpisao ugovor u gradskoj upravi, sad leti, pravi mamin sin xaxaxaxax 

cestitke, kevo, dobar poso si napravila :)

Posted
1 hour ago, darling said:

cestitke, kevo, dobar poso si napravila :)

+1

samo shto ne uze one zute :sad:

ja uzela nb neke ljubichaste shto sijaju u mraku. sad kad si znam broj od NB nikad vishe necu uc u radnju, sve cu onlajn :D

Posted

ima u bn bosu na novosadskom alpina na sniženju

konkretno one fake scarpa su 5.8k

deuju ok

• 2 weeks later...
Posted

dosla zima treba da malo obojim oko sebe - dvoumim se izmedju ovih par:

aspecijaladidas1.jpg

aspecijaladidas2.jpg

(darlingsice, di si nestala? eto i specijal poziv za tebe:) iako je opste poznato da si busterka u dusi :D ali znam da imas oko za ono sto valja - pa kad budes u prilici, pliz, za koje od ovih dviju kombo-boja bi ti dala glas?)

Posted

Uzeo skoro ove. Vec drugi par, posto imam jedne braon. Malo zuljaju prva dva dana, a onda postaju jako udobne. 

211-1_1.jpg

Posted
7 hours ago, roksi said:

(darlingsice, di si nestala? eto i specijal poziv za tebe:) iako je opste poznato da si busterka u dusi :D ali znam da imas oko za ono sto valja - pa kad budes u prilici, pliz, za koje od ovih dviju kombo-boja bi ti dala glas?)

nestala sam bas tu di si pogodila :D   plavusice svedjanke, ofkors. svidjaju mi se, i ja bih ih imala :)

iako sam busterka, moram da pohvalim jedne adidas tereks goreteks u kojima sticajem okolnosti idem kroz zivot u zadnjih par nedelja. udobne su, ugradjen im je bust, al kako drze stopala i kako se nose s velikim kisama i gacanjem po vodi i dubokim barama, nista im nista ne moze, obozavam ih. iako su mi bile mnjah, kupila sam ih budzasto, neka stoje, zatrebace i evo ih sad, ne izuvaju mi se, zvezde. a ruzneeee :D

Posted (edited)
9 hours ago, Host said:

I ja sam darling kad mi dodje. Specijalke su plave.

3 hours ago, darling said:

nestala sam bas tu di si pogodila :D plavusice svedjanke, ofkors. svidjaju mi se, i ja bih ih imala :)

iako sam busterka, moram da pohvalim jedne adidas tereks goreteks u kojima sticajem okolnosti idem kroz zivot u zadnjih par nedelja. udobne su, ugradjen im je bust, al kako drze stopala i kako se nose s velikim kisama i gacanjem po vodi i dubokim barama, nista im nista ne moze, obozavam ih. iako su mi bile mnjah, kupila sam ih budzasto, neka stoje, zatrebace i evo ih sad, ne izuvaju mi se, zvezde. a ruzneeee :D

i ja sam ka plavim gravitirala gotovo instant! ali buduci da vec imam elctric-blue gazele - delovalo mi malo preblizu*. pa zato razmatram i zeleno-naranca opciju:)

*ali ipak nisu iste zbog kombinacije s neon-zutom(!)

svejedno, hvala vam! nadam se da cu uspeti da ih nabavim.

btw, darling, super sto su tereks goreteks pronasle svoju ulogu - zvuci da ti je vrlo akciono! :)

Edited by roksi
Posted

Uzela ove juče u Timberlandu. Bile su već snižene, a sledovalo mi je da ogrebem još jedno sniženje, tako da sam ih platila upola cene.

spacer.png

Posted

i ja sam ka plavim gravitirala gotovo instant! ali buduci da vec imam elctric-blue gazele - delovalo mi malo preblizu*. pa zato razmatram i zeleno-naranca opciju:)

*ali ipak nisu iste zbog kombinacije s neon-zutom(!)

svejedno, hvala vam! nadam se da cu uspeti da ih nabavim.

btw, darling, super sto su tereks goreteks pronasle svoju ulogu - zvuci da ti je vrlo akciono! [emoji4]

Meni se ova zelena naranča kombinacija bas svidja, pre bih te, vuku na radost. smile.png

Videću da li ih imam negde ovde, zrela sam za jedne nove patike; mada kapiram da se iz mojih dečijih NB574 neću vaditi sve dok skroz ne propadnu ili mi ih neko ne ukrade :D

Posted

@InvisibleLight je l si pazarila Nite? Ja sam se tolko mislila kad su bili popusti proslog petka i probala ih i otisla opet u 15 do 12 nocu pred zatvaranje i sva se smorila i nekupila. Obicno sve kupim lako ili ne kupim, ne vagam ne davim se, ne mogu to. 

A kupila sam NB Maheemove zene, pozdrav za influenserku (nasla sam u Buzz-u pola broja vece)