May 6, 20195 yr 7 hours ago, nezvanova said: trece koje su dolazile u obzir su bile neke koje su mi se najvise i svidele, ne znam tacno koji je to model, rekla bih da je NMD, ali vi cete bolje znati... posto sam u tom svom traganju za patikama isla sa sinom naleteli smo na neke bustice za njega te sto izgledaju ko da imaju spojlere su arkinke. kako je sinu u bustarama, jel leti kroz zivot?
May 6, 20195 yr da, da... danas mu je prvi radni dan u orleanu, potpisao ugovor u gradskoj upravi, sad leti, pravi mamin sin xaxaxaxax
May 8, 20195 yr On 7.5.2019. at 0:39, nezvanova said: da, da... danas mu je prvi radni dan u orleanu, potpisao ugovor u gradskoj upravi, sad leti, pravi mamin sin xaxaxaxax cestitke, kevo, dobar poso si napravila
May 8, 20195 yr 1 hour ago, darling said: cestitke, kevo, dobar poso si napravila +1 samo shto ne uze one zute ja uzela nb neke ljubichaste shto sijaju u mraku. sad kad si znam broj od NB nikad vishe necu uc u radnju, sve cu onlajn
May 8, 20195 yr ima u bn bosu na novosadskom alpina na sniženju konkretno one fake scarpa su 5.8k deuju ok
May 18, 20195 yr dosla zima treba da malo obojim oko sebe - dvoumim se izmedju ovih par: (darlingsice, di si nestala? eto i specijal poziv za tebe:) iako je opste poznato da si busterka u dusi ali znam da imas oko za ono sto valja - pa kad budes u prilici, pliz, za koje od ovih dviju kombo-boja bi ti dala glas?)
May 18, 20195 yr Uzeo skoro ove. Vec drugi par, posto imam jedne braon. Malo zuljaju prva dva dana, a onda postaju jako udobne.
May 18, 20195 yr 7 hours ago, roksi said: (darlingsice, di si nestala? eto i specijal poziv za tebe:) iako je opste poznato da si busterka u dusi ali znam da imas oko za ono sto valja - pa kad budes u prilici, pliz, za koje od ovih dviju kombo-boja bi ti dala glas?) nestala sam bas tu di si pogodila plavusice svedjanke, ofkors. svidjaju mi se, i ja bih ih imala iako sam busterka, moram da pohvalim jedne adidas tereks goreteks u kojima sticajem okolnosti idem kroz zivot u zadnjih par nedelja. udobne su, ugradjen im je bust, al kako drze stopala i kako se nose s velikim kisama i gacanjem po vodi i dubokim barama, nista im nista ne moze, obozavam ih. iako su mi bile mnjah, kupila sam ih budzasto, neka stoje, zatrebace i evo ih sad, ne izuvaju mi se, zvezde. a ruzneeee
May 18, 20195 yr 9 hours ago, Host said: I ja sam darling kad mi dodje. Specijalke su plave. 3 hours ago, darling said: nestala sam bas tu di si pogodila plavusice svedjanke, ofkors. svidjaju mi se, i ja bih ih imala iako sam busterka, moram da pohvalim jedne adidas tereks goreteks u kojima sticajem okolnosti idem kroz zivot u zadnjih par nedelja. udobne su, ugradjen im je bust, al kako drze stopala i kako se nose s velikim kisama i gacanjem po vodi i dubokim barama, nista im nista ne moze, obozavam ih. iako su mi bile mnjah, kupila sam ih budzasto, neka stoje, zatrebace i evo ih sad, ne izuvaju mi se, zvezde. a ruzneeee i ja sam ka plavim gravitirala gotovo instant! ali buduci da vec imam elctric-blue gazele - delovalo mi malo preblizu*. pa zato razmatram i zeleno-naranca opciju:) *ali ipak nisu iste zbog kombinacije s neon-zutom(!) svejedno, hvala vam! nadam se da cu uspeti da ih nabavim. btw, darling, super sto su tereks goreteks pronasle svoju ulogu - zvuci da ti je vrlo akciono! Edited May 18, 20195 yr by roksi
May 20, 20195 yr Uzela ove juče u Timberlandu. Bile su već snižene, a sledovalo mi je da ogrebem još jedno sniženje, tako da sam ih platila upola cene.
May 20, 20195 yr i ja sam ka plavim gravitirala gotovo instant! ali buduci da vec imam elctric-blue gazele - delovalo mi malo preblizu*. pa zato razmatram i zeleno-naranca opciju:) *ali ipak nisu iste zbog kombinacije s neon-zutom(!) svejedno, hvala vam! nadam se da cu uspeti da ih nabavim. btw, darling, super sto su tereks goreteks pronasle svoju ulogu - zvuci da ti je vrlo akciono! [emoji4] Meni se ova zelena naranča kombinacija bas svidja, pre bih te, vuku na radost. Videću da li ih imam negde ovde, zrela sam za jedne nove patike; mada kapiram da se iz mojih dečijih NB574 neću vaditi sve dok skroz ne propadnu ili mi ih neko ne ukrade
May 20, 20195 yr @InvisibleLight je l si pazarila Nite? Ja sam se tolko mislila kad su bili popusti proslog petka i probala ih i otisla opet u 15 do 12 nocu pred zatvaranje i sva se smorila i nekupila. Obicno sve kupim lako ili ne kupim, ne vagam ne davim se, ne mogu to. A kupila sam NB Maheemove zene, pozdrav za influenserku (nasla sam u Buzz-u pola broja vece)