gagilija Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: lepe su ti patike gagilija hvala hvala
nera Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 On 2.5.2019. at 0:29, mustang said: cek dok stignu do balenciaga, majko mila.....svaki seljak ovde koji hoce da pokaze....uzas uzas btw kupila adidas sa continetal djonom za hajking....za....$10 !!! Online ili u radnji?
mustang Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 (edited) 31 minutes ago, nera said: Online ili u radnji? u radnji, u costco. samo sam promenila pertle iz tirkiz u crne, lepse su mi tako evo su.... https://www.costco.com/adidas-Ladies-Outdoor-Shoe%2c-Black-.product.100428322.html naravno da sam ko najveci seljak odmah jos kupila 4 para da ispoklanjam okolo ovima sto idu sa mnom na hajking Edited May 3, 2019 by mustang
mraki Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Ima i ovde tih Balenciaga patika ili bar sličnih kopija koliko hoćeš. Mnogo gadno izgleda, pogotovo neke sitnije devojke “progutaju”.
bradilko Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 10 minutes ago, mraki said: Ima i ovde tih Balenciaga patika ili bar sličnih kopija koliko hoćeš. Mnogo gadno izgleda, pogotovo neke sitnije devojke “progutaju”. to ima moja kolegica. marse, eve me!!
mraki Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 (edited) Ne znam gde da stavim ovo, možda na hejt topic ili doom, ali neka ipak ovde. Nemam pojma ni da li je relano sve ovo ili furaju fejk stvari, ali slični klipovi preplaviše domaću YT scenu, jezivo u svakom slučaju... https://youtu.be/8Kzb94lmXh0 Edited May 3, 2019 by mraki
nera Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 1 hour ago, mustang said: u radnji, u costco. samo sam promenila pertle iz tirkiz u crne, lepse su mi tako evo su.... https://www.costco.com/adidas-Ladies-Outdoor-Shoe%2c-Black-.product.100428322.html naravno da sam ko najveci seljak odmah jos kupila 4 para da ispoklanjam okolo ovima sto idu sa mnom na hajking Hvala, no nema kod nas, samo u USA. Inace ziveo costco za ovakve stvari, stvarno na svasta moze da se naleti 😄
mustang Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 zar nisi ti u kanadi? ima costco tamo, ne znam samo bas da li ima kod tebe
nezvanova Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 e, nisam se javila sa konacnim izborom jer ste se toliko iscimali, a ja kupila one koje mi samo mustangica preporucila jer sam se totalno sludela i jos nisam bila navikla da sebe vidim u tim pravim, sportskim patikama.... dakle, evo mojih isprobavanja... prvo, zute NB, 574... bile na nekom sumanutom snizenju, 40 evrica ali ih nisam uzela jer mi posle silnih proba ipak nisu bile preudobne. mogla sam ih uzeti samo zbog zute boje, ali nisam sigurna da li cu i ovog leta moci da nosim obucu kao covek ili cu se patiti kao proslog i nositi neke papuce, preudobne ali bljaksi. evo ih nite jogger, preudobne ali kao sto ste vec pominjali, malo su presiroke i glomazne trece koje su dolazile u obzir su bile neke koje su mi se najvise i svidele, ne znam tacno koji je to model, rekla bih da je NMD, ali vi cete bolje znati... ove poslednje da su bile u drugoj boli, uzela bih ih, bile su i oko 90 evra, sto bih jos i mogla da izdvojim za patike, ali, ali.... posto sam u tom svom traganju za patikama isla sa sinom naleteli smo na neke bustice za njega, te je majcinski instikt proradio i bilo mi je vece zadovoljstvo da kupim njemu, pa sam ja morala onda da se zadovoljim skecersicama.... no, ako naidjem na ovakve ali svetlije, kupicu ih za leto, mnogo su odobne, mada i dalje imam osecaj da su kao raketa sa tim zadnjim delom
nezvanova Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 bilo je na prethodnim stranama, kacila sam vec... skecersice, crne skroz
mustang Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 ja pametna . plus ima profoam ili kako se vec zove, za stopalo i kicmu, ne moze bolje
mustang Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 (edited) gornje s crnim djonom. mada ne deluju bas nesto stabilno. idealne za izvrtanje zgloba Edited May 6, 2019 by mustang
Recommended Posts