Jump to content

Featured Replies

Hvala! Dakle nema potrebe da uopšte radim nešto sa tim već da redovno mackam kožu, kao što se radi sa kožnim cipelama za suvo vreme :)

19 hours ago, I*m with the pilots said:

Nije nubuk, vec glatka koza teget boje. Razumela sam (mozda cak i ovde na forumu citala) da postoje sprejevi koji stite malo vise tu kozu od vode zimi, i u jednoj od radnji u koje sam pitala (Dajhman) mi ponudise te dve opcije, "sprej samo za kozu" i "univerzalni sprej".

uzmi slobodno pomenuti eko balzam, kosta fazon 8 evra a ume da zastiti jos kako cipele od vodurine. koza jest koza, ali propustice u datom momentu, ako te uvati neka oluja il slicno.

• 2 weeks later...
On 29.12.2018. at 16:01, mraki said:

NI112B0F4-B11@12.jpg

Baš mi se svidjaju ove, trenutno su oko 15-16k u nekim radnjama što mi je malo mnogo, možda ipak bude nekog popusta posle praznika...

Na popustu 10k, sad su moje :D

18 minutes ago, Haralampije said:

Proslo je tek dva dana :D cekaj jos malo, skechers = neugodan miris 

Nemoj me jebati :sad: Pa, ja i bez njih moram da nosim tanke carape u sled zime.

Batalio taj brand pre 10-15 godina,nemam pojma od cega ih prave ali uvek noge pocnu vrlo brzo da vonjaju u njima

Nikad nisam imao problema. I sad nosim jedne sa memorijskom penom

• 2 weeks later...

pa da, slovenija sport su pravili adidaske. 

21 minutes ago, ToniAdams said:

Vise mi je :blink: za cenu

da, blago precenjene :)

Ima i one Noel Galager od hiljadu i po funti

20 hours ago, jms_uk said:

Vise mi je :blink: za cenu

20 hours ago, ToniAdams said:

Pravila ih je Planika, Slovenijašport je ostao u sećanju zbog velike radnje u strogom centru i odličnog izbora kompletnog Adidasovog asortimana. Planika je u svojim radnjama u Nušićevoj i Požeškoj takođe imala lep izbor.  Kada je reč o ceni na ibeju, nije čudno, Japanci načisto odlepljuju na očuvane patike iz sedamdesetih, svojevremeno je model TRX prodavan za neke sumanute novce (plavo-limun žuta kombinacija sa okruglim "krampončićima" na đonu, hit iz otprilike 1978.)

Tako je, lapsus.