Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

Hvala! Dakle nema potrebe da uopšte radim nešto sa tim već da redovno mackam kožu, kao što se radi sa kožnim cipelama za suvo vreme :)

Posted
19 hours ago, I*m with the pilots said:

Nije nubuk, vec glatka koza teget boje. Razumela sam (mozda cak i ovde na forumu citala) da postoje sprejevi koji stite malo vise tu kozu od vode zimi, i u jednoj od radnji u koje sam pitala (Dajhman) mi ponudise te dve opcije, "sprej samo za kozu" i "univerzalni sprej".

uzmi slobodno pomenuti eko balzam, kosta fazon 8 evra a ume da zastiti jos kako cipele od vodurine. koza jest koza, ali propustice u datom momentu, ako te uvati neka oluja il slicno.

• 2 weeks later...
Posted
On 29.12.2018. at 16:01, mraki said:

NI112B0F4-B11@12.jpg

Baš mi se svidjaju ove, trenutno su oko 15-16k u nekim radnjama što mi je malo mnogo, možda ipak bude nekog popusta posle praznika...

Na popustu 10k, sad su moje :D

Posted
18 minutes ago, Haralampije said:

Proslo je tek dva dana :D cekaj jos malo, skechers = neugodan miris 

Nemoj me jebati :sad: Pa, ja i bez njih moram da nosim tanke carape u sled zime.

Posted

Batalio taj brand pre 10-15 godina,nemam pojma od cega ih prave ali uvek noge pocnu vrlo brzo da vonjaju u njima

Posted

Nikad nisam imao problema. I sad nosim jedne sa memorijskom penom

• 2 weeks later...
Posted

pa da, slovenija sport su pravili adidaske. 

Posted
21 minutes ago, ToniAdams said:

Vise mi je :blink: za cenu

Posted

Ima i one Noel Galager od hiljadu i po funti

Posted
20 hours ago, jms_uk said:

Vise mi je :blink: za cenu

20 hours ago, ToniAdams said:

Pravila ih je Planika, Slovenijašport je ostao u sećanju zbog velike radnje u strogom centru i odličnog izbora kompletnog Adidasovog asortimana. Planika je u svojim radnjama u Nušićevoj i Požeškoj takođe imala lep izbor.  Kada je reč o ceni na ibeju, nije čudno, Japanci načisto odlepljuju na očuvane patike iz sedamdesetih, svojevremeno je model TRX prodavan za neke sumanute novce (plavo-limun žuta kombinacija sa okruglim "krampončićima" na đonu, hit iz otprilike 1978.)