El Guapo Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 RIP Avia sandale :(Družili smo se cca 20 godina. Nisu bile jako udobne al su bile zgodne za letnje zajebancije. Sad kad im se đon potpuno raspao moram naći nešto slično...A Aviu znam samo po košarkaškim patikama 80ih godinaI mean se raspale Batine sandale, isto đon, gore su ko nove, tražim po gradu i ponuda kožnih sandala je nikakva.Sent from my LEX820 using Tapatalk
Mil@n Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Živeo KP, uzeo za basket tike, ganc nove, moj broj, jedino što bih uzeo drugu boju da sam birao, ali i ova mi je ok, neobična, mislim da bukvalno nemam ništa od zelenih stvari. Cena - bednih 4000, patika udobna, laka, prezadovoljan
bradilko Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 1 hour ago, darling said: ove su ti po kuranu. +1 nema bolje od zelenih patika @Mil@n dugo ih nosio i tripl dablove plodio
maheem Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 kod nas nema nista bukvalno dva meseca ne mozes kupiti obicne stan smith sa zelenim logom moj broj (mzda najcesci) na kraju cu naruciti spolja, bar cu da biram, ova varijanta mi je srcu najbliza ima kod nas na capsulle slicna burgundy kombinacija ali mi se na svidja ta koza i to sto je prednji logo beo, skroz je teziste pozadi, smeta bas Čekiraj na buzz sneakers sajtu, danas sam u njihovom butiću video dosta Stan Smith modela
InvisibleLight Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 1 hour ago, maheem said: Čekiraj na buzz sneakers sajtu, danas sam u njihovom butiću video dosta Stan Smith modela thnx but nema to samo u srbiji, stvarno, da mesecima u celoj zemlji nema belih koznih patika (aka stan smith) najcesceg zenskog broja vrv ih nece ni biti, bile su 'u modi' protekle 3-4 godina i sad su opet nezanimljive za srpske radnje
ToniAdams Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 adidas ima tu govnarsku foru da svake sezone po neki olskul model forsira, a ostalih ima u tragovima
InvisibleLight Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 da. štam briga, nosiću ove iz 2006. dok se skroz ne raspadnu. nekako mi se sve patike smučile, nose mi se samo čisto bele kožne (aka stan smith), a i 100godišnja 'belog na belom' je
darling Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 kenjo vest bacio fazon, mada on verovatno misli da nam je pokazao, a ne da je smesno.
InvisibleLight Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 On 31.8.2018. at 9:52, darling said: kenjo vest bacio fazon, mada on verovatno misli da nam je pokazao, a ne da je smesno. dok se fotka misli 'evo vam ga ppp 3rd world luzeri' kod mene drama, otisla na capsulle da uzmem ipak Spoiler jer one lepse burgundy verzije mog broja nema vise ni van srbije, i situacija se promenila, otisao moj broj za ovih par dana u medjuvremenu naisla na ove bakarne s boost djonom koje su mi iz nekog razloga super Spoiler i ulozila pola sata izguglala jednu (valjda jedinu) www radnju u kojoj ima da se naruce i to na snizenju, 65funti s postarinom su, i na chekoutu vidim da mi je kartica istekla 8. 2018. i sad cu da cekam da stigne nova moram obuzdati ovu kompulsivnu kupovinu, a bolje i to nego da se vitlam s kaubojem na savremenoj umentosti
InvisibleLight Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 usput, videh na capsulle da je adidas izbacio neke superstar patika-cipele za predstojecu sezonu jesen zima, nikad nisam volela tu ortopedsu obucu sa debelim djonovima, previse su glomazne i cak militari, ne bih nikad nosila Spoiler
kud u maglu Simoviću Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 retke su duboke kojemi se svidžaju ovo su jedne od tih
Frau Gabrijela Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 nosila bih ove adidas bakandže. dobre su. IL, simpa su bakarne, nisam takve viđala uživo. nadam se da ne proizvode efekat plastificirane noge. želim da što pre kupiš, pa da javiš utiske po pitanju udobnosti.
InvisibleLight Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 27 minutes ago, Frau Gabrijela said: nosila bih ove adidas bakandže. dobre su. IL, simpa su bakarne, nisam takve viđala uživo. nadam se da ne proizvode efekat plastificirane noge. želim da što pre kupiš, pa da javiš utiske po pitanju udobnosti. Budem! Al dobro si me podsetila, pogledacu reviews. Ove adidas duboke su 21k, kapiram sto se mnogima svidjaju
Recommended Posts