askeladden Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Salomon su stvarno najdugovecnije patike koje sam imao.UA su u Evropi skupe ali bas bezobrazno,mada sto vidim po kolegama koji ih furaju,dugovecne su.Ali to su sve patike za trcanje,ili hiking.Uvek imam jedan par za po kisi i laksi sneg.Scarpa su gotivne ali nemaju membranu,teske su..vise pozerske nego realno jake patike.Moza zena ih ima i gube trku sa Bergans patikama koje imaju deblji djon,membranu i lakse su a nisu nesto skuplje.
kud u maglu Simoviću Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 meni scarpa evo već dve godine odolevaju svemu ako ih ne uporedim sa adidas boost, što je kategorija za sebe, među najudobnijima su koje sam ikada nazuo na kakvu membranu misliš?
vindabona Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Adidas mojoj nozi definitivno najbolje prija (imam dosta usko i osetljivo stopalo pa mi je vecina modela presiroka ili neudobna - recimo Nike, New Balance, to meni sve siroko, ne mogu da stisnem pertle dovoljno, a i nisu mi nesto preudobne). Usla pre par godina bezveze u neku radnju, opale mi noge od tabananja po nekom gradu, Adidaske bile na sumanutom snizenju, tipa 30e. Ocu-necu, ocu-necu, nisu mi bas neke lepotice, kad ja nosim ovakve patike (starke generacija, sta cu), blablabla, al aaaajde za te pare, teracu ih po blatu i to... Ama ooooodusevila sam se, memory foam, oblik, sirina, savrsene performanse u svakom smislu, evo prilazem sliku. Imam jos jedne adidaske, fenomenalno udobne, nemam sliku, ali cu je priloziti ako zatreba.
Tresko Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Meni Walsh kao kvalitet, udobnost i trajnost neprevazidjene:
maheem Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 RIP Avia sandale :(Družili smo se cca 20 godina. Nisu bile jako udobne al su bile zgodne za letnje zajebancije. Sad kad im se đon potpuno raspao moram naći nešto slično...A Aviu znam samo po košarkaškim patikama 80ih godina
darling Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 kenjo vest moj coek kad su papuce i carape u pitanju. jedino ne razumem zasto nije nosio svoj broj
slepa živana Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 hej majo, mene kenjo podseća na moju babu. ona je od dedinih cipela pravila papuče tako što ih nagazi. ipak to nije bio njen broj pa je izgledalo čudno. za u baštu.
Lancia Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 moja baba ne bi smela da pipne dedine kondure ili opanke. eventualno da ih ocisti.
darling Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 ne znam ni otkud mu male papuce u kuci. mora da se izuvaju ispred vile, pa on kad su kretali na svecanost pokupio prve, sluzavkine, filipinka, mala zena, malo stopalo.
nisam ja Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 To su pape onog desetobojca posle promene pola.
Recommended Posts