kud u maglu Simoviću Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 (edited) bustare su majka mara, imam neke super glide boost ništa udobnije na nogu nisam stavio, pa skoro ništa udobne su i neke scarpa mojito, al od one udobnosti što dolazi od risa Edited July 25, 2018 by kud u maglu Simoviću
maheem Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 5 minutes ago, darling said: pre par godina kad sam se lozila da cu trcati, odem u bustama da probam asics od goreteksa za zimsko trcanje. moje stopalo je uslo i izaslo, neka hvala. ko da drvenu kutiju da sam obula, takav je bio osecaj posle bust oblaka. Da, isto mi je drvo asocijacija. Moraću se pridružiti boost plemenu. Čitao sam neku studiju kako je adidas sa boostom sahranio nike koji će se koprcati na tržištu zahvaljujući košarkaškim modelima. Btw izašla je nekakva lista naj patika za trčanje iz ove godine i Brooks ubi svu konkurenciju.
maheem Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: koji su ti brooks? Nikad video, nikad pipnuo. Eo ti lista ovde pa baci pogled: https://www.google.dk/amp/s/www.runnersworld.com/gear/amp19663621/best-running-shoes/
ToniAdams Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: koji su ti brooks? Mel Brooks i Brooks Shields
Mil@n Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 2 hours ago, maheem said: kad smo kod udobnosti moram prijaviti da više neću kupovati asics patike Ja furam druge za redom i spreman sam da podpišem doživotni ugovor o saradnji :( Trenutno gel respector, preudobna i prekvalitetna patika, posle godinu dana ni traga habanju. U Norway uzeo na nekoj rasprodaji new balance za svaki dan, 40e sa 90e /šatro/.
kud u maglu Simoviću Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 31 minutes ago, ToniAdams said: Mel Brooks i Brooks Shields ne razumem
maheem Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 29 minutes ago, Mil@n said: Ja furam druge za redom i spreman sam da podpišem doživotni ugovor o saradnji :( Trenutno gel respector, preudobna i prekvalitetna patika, posle godinu dana ni traga habanju. Pa kad su od tvrdog drveta Btw o istom modelu pričamo, nije da su za bacanje al je prilicno neudobna patika u poredjenju sa ostalim sličnim modelima drugih proizvodjača
Mil@n Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 Verujem da ima udobnijih, ali kod ovih volim što su čvrste, ne deformišu se, ne razvlače, drže prvobitni izgled, a i dalje su mi dovoljno udobne.
Lloyd Wyman Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 evo, da preporucim i boost feel za one sa jeftinijim ulaznicama
darling Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 (edited) ove crne sam videla uzivo, sve sto zelim od letnje obuce sabralo se u njima. i bez su strava, i plave, cak su i braon odlicne. https://www.columbia.com/womens-barraca-sunlight-sandal-1725581.html?cgid=footwear-women-water&dwvar_1725581_variationColor=160#start=6 jel zna neko jel ima columbia kod nas? Edited August 4, 2018 by darling
InvisibleLight Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 kod nas nema nista bukvalno dva meseca ne mozes kupiti obicne stan smith sa zelenim logom moj broj (mzda najcesci) na kraju cu naruciti spolja, bar cu da biram, ova varijanta mi je srcu najbliza ima kod nas na capsulle slicna burgundy kombinacija ali mi se na svidja ta koza i to sto je prednji logo beo, skroz je teziste pozadi, smeta bas
Recommended Posts