July 12, 20186 yr jel postoji negde model japanki sa platnenim onim sto drzi nogu? imam jedne pumine mislim vec oko 10 godina, nenormalno su udobne, pred raspadom
July 12, 20186 yr Meni su ove donje super. Možda odem danas da ih omerim na nozi i da vidim šta još ima na rasprodaji. A Darling, srebrne na koje sam onda mislila su ove: Edited July 12, 20186 yr by MayDay
July 12, 20186 yr prednji kais mi je okej ali ovi oko zgloba su mi previse agresivni, military. ne znam ...sandala treba da je nezna i da istice nogu a ne obrnuto. ko da ces da poletis Edited July 12, 20186 yr by mustang
July 12, 20186 yr 8 hours ago, extragluv said: jel postoji negde model japanki sa platnenim onim sto drzi nogu? imam jedne pumine mislim vec oko 10 godina, nenormalno su udobne, pred raspadom meni riders fantastične. znam da ih je bilo u delti na onim punktovima među lokalima ima i onih vulgaris, a budženi modeli su ti koji tebi trebaju
July 12, 20186 yr 3 hours ago, MayDay said: A Darling, srebrne na koje sam onda mislila su ove: mislile smo na iste, vidi zelene bube
July 25, 20186 yr iste bust imamo kenjo vest, kloi kardasijan i ja bustare koje god, praznik za stopala. ne znam kakve su za trcanje, al su najudobnija obuca za hodanje kroz zivot. i naravno da su muske lepse od zenskih.
July 25, 20186 yr nosi sta oce. on ima milijun pari, menja patike ko gace, sigurno ih menja i cesce nego gace, jer se patike vide, a gace ne a ja i dalje imam te iste stare 4 godine dakle, kad insistiras na preciznosti, jednom pre 4 godine, kloi i kenjo su nosili patike iste moje.
July 25, 20186 yr pre par godina kad sam se lozila da cu trcati, odem u bustama da probam asics od goreteksa za zimsko trcanje. moje stopalo je uslo i izaslo, neka hvala. ko da drvenu kutiju da sam obula, takav je bio osecaj posle bust oblaka.