Hippie Posted May 12, 2018 Author Posted May 12, 2018 te sto imaju mochi su neke druge... ne bih da diram Dorotine cipelice..... ove sto ja volim su vise bohemian Alice in Wonderland
askeladden Posted May 12, 2018 Posted May 12, 2018 Dolomit i Mamut govna da jedu.Burazer ih fura na farmi zadnjih godinu dana i nista im nije.Nemaju membranu,ali se daju dobro impregnirati,plus su dosta visoke,pa je tesko ugaziti u baru do propustljivog dela. https://www.jula.no/catalog/klar-og-verneutstyr/sko/fritidssko/shoes/fritidssko-000627/ Ako imate nekoga da vam donese,za te pare nema boljeg.
MayDay Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 On 11.5.2018. at 22:48, Aleksija said: kod mene je pre u pitanju strah, ne osecam se vise sigurno na platformama, stiklama... istina, mnogo mi je (psiholoski) lakse nositi zimsku, duboku obucu sa potpeticom, cini mi se da je clanak tu zasticen. ja posle godinu dana nemam neke znacajnije tegobe, a prosla sam slicno kao i ti - ponekad osecam utrnulost, nelagodu i bol posle nekog malo duzeg pesacenja (10-12km). medjutim, primetno je da mi je svaka desna cipela manje komotna i udobna nego ona na nepovredjenoj nozi. mozda bi mi cak odgovarala i za pola broja veca desna cipela. tako da... ne znam sta da ti kazem. ja se sad navikavam na ravno, nikad pre nisam nosila... sasvim ravne baletanke, recimo, meni je petica od bar 5 cm zaista bila minimum (pre fizicki nego estetski, ali i ovo drugo). ono sto po svaku cenu hocu da izbegnem je da se pentram po planinam sa temeljno bandaziranom nogom i kalkulisem svaki korak kao prosle godine - najlosija varijanta je kad ti se tako nesto desi pred ocajnicki potreban odmor. Jeste, uvuče se strah da ću opet da klecnem člankom po nekom neravnom terenu.
Valk Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 On 12.5.2018. at 1:47, Frau Gabrijela said: isto. ubeđena sam da imaju nadnaravne moći, čarobnice . Šta žena može kad hoće da bude lepa, pa to nijedna sila ne može.
Matilda Ivancic Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 (edited) ... Edited May 14, 2018 by Matilda Ivancic
Frau Gabrijela Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 1 hour ago, Valkyrie said: Šta žena može kad hoće da bude lepa, pa to nijedna sila ne može. hiljadu cvetova. neka nosi ko šta voli i ko šta može da istrpi. :lolol: uglavnom, meni uvek nedostaju adekvatne cipele. i uvek nema da se kupi to što sam zamislila. to mi jedna od hroničnih životnih situacija. nego, šta reče matilda pre trotačkanja?
nezvanova Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 3 hours ago, Valkyrie said: Šta žena može kad hoće da bude lepa, pa to nijedna sila ne može. a sa godinama, svaka se opameti pa shvati da bas i nema puno ljudi, a ni sutacija koje su vredne takvog mučenja i truda ;-) no, ima srecnica kojima to nije ni mucenje ni trud i kojima stikle stoje kao salivene! e, one jedine mogu i trebaju da ih nose!
pt 2.0 Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 17 hours ago, nezvanova said: a sa godinama, svaka se opameti ja sam oduvek bila pametna lenja. oću ja da budem lepa, al da ne žulja, da ne boli, da ne umara, da nije od sintetike. i da se lako održava. i da... ok, to je uglavnom to.
salkodinamitas Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 zna li ko jel ziva alpina u srbiji? nema je vise u merkatoru
kud u maglu Simoviću Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 čini mi se da sam viđao neku reklamu alpina u kr milana kod londona
darling Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 sto mi zao sto nemam musku nogu, ima toliko lepih sportskih udobnih muskih sandala u clarksu na snizenju. zenske su bzvz, al muske bombonice.
slepa živana Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 16 minutes ago, darling said: sto mi zao sto nemam musku nogu, ima toliko lepih sportskih udobnih muskih sandala u clarksu na snizenju. zenske su bzvz, al muske bombonice. не знам који број носиш, ја 39, 40 и једном сам пробала спенсерице у кларксу, мушке, најмањи број који су имали, мислим 40 и биле су ми ок
nisam ja Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 (edited) 36 minutes ago, darling said: sto mi zao sto nemam musku nogu, ima toliko lepih sportskih udobnih muskih sandala u clarksu na snizenju. zenske su bzvz, al muske bombonice. daj slike i šta je to klarks? Edited June 18, 2018 by nisam ja
kud u maglu Simoviću Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 http://www.topextrade.com/clarks/2383/trisand-sun--blue/ jedine da valjaju
Recommended Posts