boshoku Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Kupio ove, al' ne znam kako se pravilno nose? u kontejneru su najbolje
darling Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 (edited) volim adidas duramo, dobar izbor. takodje, pravda za bele carape i carape u papucama. covek nek nosi ono u cemu mu je dobro. tako se i ja cesto mogu videti u istoj modnoj kombinaciji van kuce. Edited May 2, 2017 by darling
vladavsnarod Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 u kontejneru su najbolje Jbg, osim havaianas nemam neki izbor ovde. Sam sebi licim na nekog fudbalera u hotelu. volim adidas duramo, dobar izbor. takodje, pravda za bele carape i carape u papucama. covek nek nosi ono u cemu mu je dobro. tako se i ja cesto mogu videti u istoj modnoj kombinaciji van kuce. Tenkju darling :) U principu ih nosim samo po kuci sa i bez carapa i bas su udobne.
cmrlj Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 sto mi svidjaju ove, a i skida im se djon pa budu papuce koje nikad ne nosim, al sad ih bas zelim :D
mustang Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 (edited) jaoo strasno ! :o sanjacu ovo....sahranices me... Edited June 15, 2017 by mustang
mustang Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 ju ju ju..ovaj topik je zaposeo dzavo....ne otvaram ga vise. mogu srcani udar da dobijem...
jms_uk Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 probala sam ih, ne stoje mi :( Meni te mahabis iskacu na FB reklamam jedno godinu dana unazad...
Recommended Posts