Sludge Factory Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 (edited) Jel znate neki dobar sprej/preparat/sredstvo za neutralisanje neprijatnih mirisa iz obuce i od nogu (sto bi rekle babe :D )? Ove danasnje patike su smrt. (mozda ovo bas i nije za ovu temu. Dal ima neka prikladnija? Neka o licnoj higijeni?) Edited April 27, 2017 by Sludge Factory
mustang Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 soda bikarbona? da nisu carape u pitanju? pocinju da smrde posle odredjenog vremena pranja ...pogotovu ako imaju poliester
Sludge Factory Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Probao sodu bikarbonu. Mislim da je pogorsala stvar, jos vise mi se znoji noga. Bice da su problem i carape i obuca.
Skyhighatrist Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Ima Fresh Step (puder, krem, spray), ima neki Shollov spray takođe, sve prilično efikasno.
mustang Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 ako ti se znoje noge...to su carape sa malo pamuka krive. vi bar imate arilje na pijaci...mi ovde bacamo na 6 meseci fali pamuka u sportskim carapama. probaj da zamrznes patike, jedan dan da budu u zamrzivacu (stavi u neku kesu)..ima da ubije sve bakterije i onda probaj sodu bikarbonu pa istresi samo posle
boshoku Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 mustang, mila, ženama tj tebi, se ne znoje stopala, ćuti
mustang Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 ne znoje istina, al kad carapa napadne ocu da umrem.
bradilko Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Jel znate neki dobar sprej/preparat/sredstvo za neutralisanje neprijatnih mirisa iz obuce i od nogu (sto bi rekle babe :D )? Ove danasnje patike su smrt. (mozda ovo bas i nije za ovu temu. Dal ima neka prikladnija? Neka o licnoj higijeni?) lidera.to će ti sigurno pomoći.
askeladden Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Canesten mast protiv gljivica,i uzeti puder sa sredstvom za ubijanje istih,zaprasiti obucu.To sa zamrzavanjem je dobra ideja.
Frank Pembleton Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Zamrzavanje ne ubija bakterije, pogotovo to po frižiderima. Možda uspavljuje ... ....shit has hit the fan...
halloween Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 (edited) Jedan od zaštiitnih znakova studentskih domova su muške patike (više pari) i tegla sa ajvarom ili drugom zimnicom na simsu. Edited April 28, 2017 by halloween
mammy two shoes Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 ako neko kuburi sa nogama, moj mu je savet da ode u vojnu apoteku. oni prave neki starinski gel za noge koji je veoma efikasan. oni bar imaju veliko iskustvo i o nogama znaju sve.
boshoku Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 kupio ove pre desetak dana nisu baš iste al to, dezert buts, spenserice
mustang Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Zamrzavanje ne ubija bakterije, pogotovo to po frižiderima. Možda uspavljuje ... ....shit has hit the fan... mozda ubija smrdez bakteriju, cak i viki predlaze http://www.wikihow.com/Freshen-Smelly-Shoes neki stari amerikanci su mi to rekli jos pre sto godina...nisam probala...
Recommended Posts