I*m with the pilots Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 (edited) Žena pazarila danas ove lepotice: Super izgledaju , htedoh da pitam da li su kozne i vidim tvoj link. Nadam se da ce biti i udobne! Koliko kostaju, okvirno? Edited August 19, 2016 by I*m with the pilots
maheem Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Super izgledaju , htedoh da pitam da li su kozne i vidim tvoj link. Nadam se da ce biti i udobne! Koliko kostaju, okvirno? 35e
Sara Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Dosao je trenutak kada cu morati da se rastanem od mojih najdrazih zutih patika, verno su me sluzile deceniju, ali eto dosao je i taj nemili cas… Iako sam ih zadnjih par godina nosila samo nocu (toliko su se bile raspale) i dalje su mi bile naj-naj od svih koje imam ALI sinoc sam dva puta morala da se izuvam na ulici da bih izbacila kamencic koji mi je usao kroz djon Tako da… RIP drage moje, uvek cu vas se secati p.s. nikad nijedne druge necu voleti toliko
B_B Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Jebse B_B, sad sam se primio na XI <_< pa koje, neces valjda lakovane:)
maheem Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 (edited) pa koje, neces valjda lakovane:) uh lakovane classic, bele, i dve varijante zlatnih Edited August 19, 2016 by maheem
B_B Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 na kraju lakovane najljepse:)...a volio bih ih imati, ali ne da ih nosim, nego ono u staklu ili na zidu umjesto slike...ili sve jordanke ustakljene, ili tako nesto...moram to jos razraditi, nemam jos tacno predstavu, ali bih volio tako nesto :)
darling Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 pobegle mi, rasprodale se onlajn za jedan dan. ko da sam bila u prilici da ih kupim onlajn...
Bambula Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 I stigle pred kraj sezone,sve zahvaljujuci ovima iz DHL-a koji su pogrešno otkucali adresu i to dva puta,pa su iz Nemačke putovale kao sa meseca,čitava dva meseca.Mada ruku na srce ispali su fer pa nisu naplatili svoju uslugu čak priznali grešku i izvinili se.
darling Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Lozim se da kupim. Kriza, sta li je...? ne bih ih nosila, al su strava. kupuj.
ordi Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 ne bih ih nosila, al su strava. kupuj. ništa ogavnije skoro ne videh
Recommended Posts