August 3, 20168 yr Pisao ja gore na predmetnoj temi da imaju popuste ja uzeo ove ovaj znak liči na tommy hilfiger ? super izgledaju Edited August 3, 20168 yr by dùda
August 4, 20168 yr Posetila Office shoes, Lacosta patike za po 3, 4, 5000 dinara, Vansov program za 2, 3000, Tommy Hilfiger za 5, 6 ,7000. Malo brojeva ostalo pa ko planira nek požuri. Mi kupili po Lacosta patikice.
August 17, 20168 yr Lepe su. Ja juče prošao kroz radnju da vidim šta ima novo od patika. Otkako su u trendu ove mrežaste, meni se stomak samo okreće. Ne znam da li ja to gadan deda rastem ili stvarno se ne zna koje su gore.
August 17, 20168 yr Pored ovih Lacoste i TH izgledaju smešno, nažalost nema broj. kupio ove za ispod 1000
August 18, 20168 yr prve Nike SB koje sam kupio, mnogo udobnije i lakse od "normlanih" nike kako se tačno zove model, piši molim te, prve najke koje mi se sviđaju posle sto godina. a kakve su unutra, jel imaju onaj malo izdignut deo na sredini stopala?
August 18, 20168 yr Nike Shop Za google pretragu: nike dunk sb low black gum...minimalno je izdignut taj dio na sredini...inace jako udobne... Skateboard varijanta klasika iz 80-ih
August 18, 20168 yr naravno da ti se sviđaju jer je old school model :) to su Nike SB Dunk Low žena mi ima duboke maslinaste dunk by Frank Kozik i veli da su udobne ali da su ravne tj. da nema taj brežuljak unutraB_B brži :D Edited August 18, 20168 yr by maheem
August 18, 20168 yr naravno da ti se sviđaju jer je old school model :) to su Nike SB Dunk Low žena mi ima duboke maslinaste dunk by Frank Kozik i veli da su udobne ali da su ravne tj. da nema taj brežuljak unutra B_B brži :D sjecam se ovih, to si cini mi se postavljao ovdje