July 23, 20168 yr Pa dobro, ti si kupio cipele koje su medju najboljima koje se uopšte proizvode na svetu. Cena je potpuno odgovarajuća kvalitetu. Ja ih nosim jako dugo, i stvarno se drže kao nove. ne bunim se ja, vrede svaku paru, rekoh vec. @ roksi - doci ce i zenske, to je relativno novi momenat, do pre nekoliko godinu su pravili samo muske pa valjda treba vremena da se malo razradi prodaja.
August 2, 20168 yr Smejuriija od love koliko? a pre svega.. u zdravlje ih nosio lepe su,nema zbora Edited August 2, 20168 yr by bradilko
August 2, 20168 yr koliko? a pre svega.. u zdravlje ih nosio lepe su,nema zbora 2800.Fala ljepše nosio. -_- Edited August 2, 20168 yr by wall
August 2, 20168 yr Smejuriija od lovevideo danas u merkatoru i mislim se ko ovo kupuje sasrećom ih nosio :) Edited August 2, 20168 yr by kud u maglu Simoviću
August 2, 20168 yr Gde si uzeoOfficeshoes.rsE jesam maćak, kaže smrdljivica mogu da te vodim ugrad. ^_^
August 3, 20168 yr Officeshoes.rs ogromna neka snizenja imaju posebno za vans, 70% juce kod njih uzela crne toms espadrile, 30% sale. mekice.