bradilko Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Obucari imaju kalupe i tako prosire cipelu a moze da pomogne i ulozak
beta Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Ima neka fora da se unutrašnjost cipela, onaj deo koji žulja, namaže alkoholom, cipele obuju, i tako se neko vreme šetka po kući. Ja ovo nisam probala niti preporučujem. Dodatni žuljevi ti nisu potrebni. Ovo što pominje Bradilko mi deluje kao najrazumljivija opcija.
betty Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Kupio neke kao crne kozne klasicne za neku svadbaju u subotu. Nosio ih jedan ceo dan, ubise jebote, izranjavane obe noge. A nisu male. Zna neko neku foru da podeli, kako da ih olabavim? Vidim na netu pominju neki krompir, pa onda stavljanje cipela u zamrzivac. Je li probao neko nesto od ovoga? a jesu velike? hoce to nekad i kad su velike pa umesto da se cipela krece s nogom, noga se izvuce pa uvuce milimetar-dva pri koracanju, pa imas trenje. inace meni najbolje rade posao flasteri :D oblepim gde boli pa hodam dalje, pa se cipela vremenom prilagodi. ako nije velika.
svashtabezneshto Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Meni svaka nova cipela napravi žuljeve. Imam karakterno stopalo, zahteva od svake cipele da se njemu prilagodi! :)
Kampokei Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 a jesu velike? hoce to nekad i kad su velike pa umesto da se cipela krece s nogom, noga se izvuce pa uvuce milimetar-dva pri koracanju, pa imas trenje. inace meni najbolje rade posao flasteri :D oblepim gde boli pa hodam dalje, pa se cipela vremenom prilagodi. ako nije velika. Nisu ni velike. Nego tvrda koza, a ja nisam navikao na tu obucu. Sve nosim neke patike i cipele od izvrnute koze. A za ovu svadbu ce izgleda da rade bas flasteri, jer ja druge svecane cipele nemam :(
ToniAdams Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 pa probaj zamrzavanje, citam po netu da izgleda uspeva.
maheem Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Akp te zulja nazad, na tetivi, pomaze i mazanje slaninom sa unutrasnje strane
kud u maglu Simoviću Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Akp te zulja nazad, na tetivi, pomaze i mazanje slaninom sa unutrasnje stranelizaće te kerovi stavi u zamrzivač
maheem Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Ja sam to jednom uradio al da me ubijes ne mogu se setiti kako sam se resio masnoce. Uglavnom, ispalo je egikasno, bez fleka na carapama i napada kerova
Razzmatazz Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Ja sam to jednom uradio al da me ubijes ne mogu se setiti kako sam se resio masnoce. Uglavnom, ispalo je egikasno, bez fleka na carapama i napada kerova Možda su to bile ženine cipele?
Tresko Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Kupio neke kao crne kozne klasicne za neku svadbaju u subotu. Nosio ih jedan ceo dan, ubise jebote, izranjavane obe noge. A nisu male. Zna neko neku foru da podeli, kako da ih olabavim? Vidim na netu pominju neki krompir, pa onda stavljanje cipela u zamrzivac. Je li probao neko nesto od ovoga? Veoma često se to dešava ne zbog cipela, već zbog čarapa. Ako imaš previše komotne čarape, naročito one od punijeg pamuka, stopalo hoće da klizi tamo vamo i bude kasapnica. Ako su baš suviše tesne ili krute, onda treba odneti kod obućara da stavi na kalup, usput će ih malo namazati firnajzom da se još omekšaju i popuste.
Razzmatazz Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Jao sad ćeš opet da upadneš u svoju Bros fazu...
assück Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Jao sad ćeš opet da upadneš u svoju Bros fazu... jos da kazes da je stajling ovog sasvim desno uzasan pa da se razilazimo ko ljudi...
Recommended Posts