remedios Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 to je sleng nas crnaca iz huda. šta su to crnci, šta je to hud ja lepo, domaćinski, uzela da guglamhttps://www.google.rs/search?q=mosdef+shoes&newwindow=1&espv=2&biw=1280&bih=899&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=VSDzVOiKHcbfywON_oLoAw&ved=0CAYQ_AUoAQ
nenad Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 šta su to crnci, šta je to hud ja lepo, domaćinski, uzela da guglamhttps://www.google.rs/search?q=mosdef+shoes&newwindow=1&espv=2&biw=1280&bih=899&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=VSDzVOiKHcbfywON_oLoAw&ved=0CAYQ_AUoAQ odlicne su cipele.* toni mosdef nema pojma. *pod uslovom da zaista umes da hodas u njima, vecina zena po beogradu ne ume, pa u tako necemu samo izgledaju smesno.
ivy Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 ali one uopste nisu toliko visoke..pogle kolika je ta platforma napred pa se to iznivelise..tu samo ta stikla izgleda zastrasujuce ali u proseku nisu jako visoke misim ja nikada ne bih na to stala,niti sam..samo kazem..
svashtabezneshto Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Platforma im daje i dodatnu stabilnost. Volim štikle. Mnogo. Volim i ravnu obuću. Mnogo.
ivy Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 ja volim kad neko nesto mnogo voli a prema obuci ne gajim neka osecanja..ono da nije mnogo ruzna i da je prakticna,meni dosta. :)
boshoku Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 u najobičnijim baletankama, žensko stopalo je nesamerljivo boljeizgledajuće do li u ovakvim, al nek nosi svaka šta joj se najbolje đa
ToniAdams Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 To su cipele za ljude/zene sa lepim stopalima. Zato se svidjaju Remedios, a Tonciju ne. i tebi bi legle, taman da budes te neke prosecne visine
ivy Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 sve gej do geja...strasno i razocaravajuce..ustvari za boskoa se dalo naslutiti..
mustang Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Wedges vise nisu u modi. Jedini posao koji mozes da imas u ovakvim cipelama je posao oko sipke. Za sve ostalo je neukus. ovo su cipele(tine) za nocni zivot....al bez zezanja ovo vise nije u modi ima godinu dana (thank God). evo lepih na toj slici klasicnih na stiklu sto si ostavila i deluju super elegantno i seksi i jedinstveno. bolje daj 190$ za klasiku ili neke bas seksi.
MancMellow Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Leve ili desne? desne, al nemoj nijedne molim te :D
boshoku Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Jedini posao koji mozes da imas u ovakvim cipelama je posao oko sipke. baš saglasje s mustanžem
ToniAdams Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 ja obozavam te ribe oko sipke. jedino me brine jak stisak :(
boshoku Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 ae sad, pošto je mustang pomenula, a kao moje pokriće da ne bi zvučao rodno nesenzitivno, te platforma-štikle su skroz bezveze
remedios Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Meni sve cipele i sandale takve :( Da bar umem da igram oko sipke. Pa da uskladim sa cipelama. + sipka sada totalni hajp
Recommended Posts