March 1, 201510 yr to je sleng nas crnaca iz huda. šta su to crnci, šta je to hud ja lepo, domaćinski, uzela da guglamhttps://www.google.rs/search?q=mosdef+shoes&newwindow=1&espv=2&biw=1280&bih=899&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=VSDzVOiKHcbfywON_oLoAw&ved=0CAYQ_AUoAQ
March 1, 201510 yr šta su to crnci, šta je to hud ja lepo, domaćinski, uzela da guglamhttps://www.google.rs/search?q=mosdef+shoes&newwindow=1&espv=2&biw=1280&bih=899&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=VSDzVOiKHcbfywON_oLoAw&ved=0CAYQ_AUoAQ odlicne su cipele.* toni mosdef nema pojma. *pod uslovom da zaista umes da hodas u njima, vecina zena po beogradu ne ume, pa u tako necemu samo izgledaju smesno.
March 1, 201510 yr ali one uopste nisu toliko visoke..pogle kolika je ta platforma napred pa se to iznivelise..tu samo ta stikla izgleda zastrasujuce ali u proseku nisu jako visoke misim ja nikada ne bih na to stala,niti sam..samo kazem..
March 1, 201510 yr Platforma im daje i dodatnu stabilnost. Volim štikle. Mnogo. Volim i ravnu obuću. Mnogo.
March 1, 201510 yr ja volim kad neko nesto mnogo voli a prema obuci ne gajim neka osecanja..ono da nije mnogo ruzna i da je prakticna,meni dosta. :)
March 1, 201510 yr u najobičnijim baletankama, žensko stopalo je nesamerljivo boljeizgledajuće do li u ovakvim, al nek nosi svaka šta joj se najbolje đa
March 1, 201510 yr To su cipele za ljude/zene sa lepim stopalima. Zato se svidjaju Remedios, a Tonciju ne. i tebi bi legle, taman da budes te neke prosecne visine
March 1, 201510 yr Wedges vise nisu u modi. Jedini posao koji mozes da imas u ovakvim cipelama je posao oko sipke. Za sve ostalo je neukus. ovo su cipele(tine) za nocni zivot....al bez zezanja ovo vise nije u modi ima godinu dana (thank God). evo lepih na toj slici klasicnih na stiklu sto si ostavila i deluju super elegantno i seksi i jedinstveno. bolje daj 190$ za klasiku ili neke bas seksi.
March 1, 201510 yr Jedini posao koji mozes da imas u ovakvim cipelama je posao oko sipke. baš saglasje s mustanžem
March 1, 201510 yr ae sad, pošto je mustang pomenula, a kao moje pokriće da ne bi zvučao rodno nesenzitivno, te platforma-štikle su skroz bezveze
March 1, 201510 yr Meni sve cipele i sandale takve :( Da bar umem da igram oko sipke. Pa da uskladim sa cipelama. + sipka sada totalni hajp