Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

ali one uopste nisu toliko visoke..pogle kolika je ta platforma napred pa se to iznivelise..tu samo ta stikla izgleda zastrasujuce ali u proseku nisu jako visoke

misim ja nikada ne bih na to stala,niti sam..samo kazem..

Posted

Platforma im daje i dodatnu stabilnost.

Volim štikle. 

Mnogo.

Volim i ravnu obuću.

Mnogo.

Posted

ja volim kad neko nesto mnogo voli  :heart:

a prema obuci ne gajim neka osecanja..ono da nije mnogo ruzna i da je prakticna,meni dosta. :)

Posted

u najobičnijim baletankama, žensko stopalo je nesamerljivo boljeizgledajuće do li u ovakvim, al nek nosi svaka šta joj se najbolje đa

Posted

To su cipele za ljude/zene sa lepim stopalima. Zato se svidjaju Remedios, a Tonciju ne.

i tebi bi legle, taman da budes te neke prosecne visine :fantom:

Posted

sve gej do geja...strasno i razocaravajuce..ustvari za boskoa se dalo naslutiti..

Posted

Wedges vise nisu u modi. Jedini posao koji mozes da imas u ovakvim cipelama je posao oko sipke. Za sve ostalo je neukus. ovo su cipele(tine) za nocni zivot....al bez zezanja ovo vise nije u modi ima godinu dana (thank God). evo lepih na toj slici klasicnih na stiklu sto si ostavila i deluju super elegantno i seksi i jedinstveno. bolje daj 190$ za klasiku ili neke bas seksi.

Posted

nike-air-max-93-hiver-2014.jpg

Leve ili desne?

desne, al nemoj nijedne molim te :D

Posted

Jedini posao koji mozes da imas u ovakvim cipelama je posao oko sipke.

baš

saglasje s mustanžem  :blush:

Posted

ja obozavam te ribe oko sipke. jedino me brine jak stisak :(

Posted

ae sad, pošto je mustang pomenula, a kao moje pokriće da ne bi zvučao rodno nesenzitivno, te platforma-štikle su skroz bezveze

Posted

Meni sve cipele i sandale takve :(

Da bar umem da igram oko sipke. Pa da uskladim sa cipelama. + sipka sada totalni hajp

Posted

a kolko si visoka bez stikli?