October 6, 201410 yr U prodavnicama obuce. Timberland je preskup, pogledaj recimo u Bati. Imas solidan izbor sredstava za negu koze i u Iglusportu.
October 15, 201410 yr stvarno su krejzi, odlichne :o kupila juče sreća, sreća, rados' dudo bre, zar to nije vec nekad bilo u modi, nekad, u nashoj proshlosti? Edited October 15, 201410 yr by gospa buba
October 18, 201410 yr image.jpg častih se, ide neka svadba Odelo plus ovo...Ti se zenis jbte! Nasao si neku bosanku ajde priznaj!
October 18, 201410 yr Nesto za ljubitelje engleske skole (ako vas ima ;)), pazario pre par godina. McNairy LW Brogue
October 18, 201410 yr Author :D :D eno u 20,000 Days on Earth ima pravih muskih cipela, izmedzu ostalog... gledajte, deco, ucite.... Waits-u su cipelice takodze bile jako bitne.... ja sam u ove smrtno zaljubljena, inace
October 19, 201410 yr dudo bre, zar to nije vec nekad bilo u modi, nekad, u nashoj proshlosti? tek sad videh ovo jeste, bilo u modi nešto vrlo slično i ja imala slične i sad me ove vraćaju u mlados' načisto a te što sam imala onomad isto imale veliki đon samo nije bio 'vako rebrast a ovaj gornji deo nije bio šljokast već od neke dlakave crno-bele kože ma super bile, neki privatnik u zg ih radio, sad bi ih nosila jopet ed @gagilija, super su, samo slikane na pogrešnoj podlozi ubija od zelenih nijansi i štrafta :D Edited October 19, 201410 yr by dùda