Aion Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 U prodavnicama obuce. Timberland je preskup, pogledaj recimo u Bati. Imas solidan izbor sredstava za negu koze i u Iglusportu.
gospa buba Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 (edited) stvarno su krejzi, odlichne :o kupila juče sreća, sreća, rados' dudo bre, zar to nije vec nekad bilo u modi, nekad, u nashoj proshlosti? Edited October 15, 2014 by gospa buba
ToniAdams Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 iz ovog ugla lice na borosane, ali ima ko voli
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 al mene kičma više ne boli, napravili ortopedi u rudom
Frank Pembleton Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 image.jpg častih se, ide neka svadba Odelo plus ovo...Ti se zenis jbte! Nasao si neku bosanku ajde priznaj!
Lead Farmer Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Nesto za ljubitelje engleske skole (ako vas ima ;)), pazario pre par godina. McNairy LW Brogue
Hippie Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 :D :D eno u 20,000 Days on Earth ima pravih muskih cipela, izmedzu ostalog... gledajte, deco, ucite.... Waits-u su cipelice takodze bile jako bitne.... ja sam u ove smrtno zaljubljena, inace
gagilija Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 (edited) moje tri boje zeleno Edited October 19, 2014 by gagilija
duda Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 (edited) dudo bre, zar to nije vec nekad bilo u modi, nekad, u nashoj proshlosti? tek sad videh ovo jeste, bilo u modi nešto vrlo slično i ja imala slične i sad me ove vraćaju u mlados' načisto a te što sam imala onomad isto imale veliki đon samo nije bio 'vako rebrast a ovaj gornji deo nije bio šljokast već od neke dlakave crno-bele kože ma super bile, neki privatnik u zg ih radio, sad bi ih nosila jopet ed @gagilija, super su, samo slikane na pogrešnoj podlozi ubija od zelenih nijansi i štrafta :D Edited October 19, 2014 by dùda
Recommended Posts