yolo Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 nije da sam video bas iste ovakve ali nesto jako slicno, sa ovim elasticnim trakama i onda mozes da biras kako ces da ih usniras, kao cipelu ili kao neke one sandale sto se vezu i oko listova (kao stari grcite) a sve kao sajber moderno,.... neki italijani
maheem Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 video takve zelene. lepe. 300€. ove crne na donjim slikama su mi lepše. prava patika za ninje
dig_chohano Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 A jel ima negde tajgerice? http://www.onitsukatiger.com
Lead Farmer Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Iako sam protiv bacanja 300 eurona na kombinacije tipa platno-plastika-dizajner logo-guma, Jožine Y-3 kolekcije su, vecim delom, prilicno zanimljive. Ko voli - samo napred!
Moća Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 (edited) Leade ovaj Rakuten koliko je pouzdan? Kako se placa? Jel isto radi na principu Alija?Tj razliciti prodavci? Edited September 15, 2014 by Moća
cmrlj Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Iako sam protiv bacanja 300 eurona na kombinacije tipa platno-plastika-dizajner logo-guma, Jožine Y-3 kolekcije su, vecim delom, prilicno zanimljive. Ko voli - samo napred! sto 300 eura kad ima na aliju za 150 dolara, minus 80 dolara kupon dobrodoslice, eto njih za 70 :D
Lead Farmer Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Leade ovaj Rakuten koliko je pouzdan? Kako se placa? Jel isto radi na principu Alija?Tj razliciti prodavci? Kao i kod vecine online platformi, uz prethodnu proveru i odredjenu dozu zdravog razuma, kupovina nije problematicna. Carina i postanski troskovi mogu da budu prilicno visoki, tako da tamo kupujem redje, uglavnom opskurnu robu koju je nemoguce naci van njihovog domaceg trzista. Da, radi po istom principu kao i konkurencija. Placanje takodje standard - karta, paypal itd. sto 300 eura kad ima na aliju za 150 dolara, minus 80 dolara kupon dobrodoslice, eto njih za 70 :D Tih 300€ predstavlja okvirnu sumu koju ozbiljniji shopovi, uz transport troskove, traze za te i slicne modele. Sa druge strane, upravo nadjoh i neke za 90-130USD na Aliji... postavlja se, naravno, pitanje autenticnosti. ;) Kako Anglosaksonci kazu: If it seems too good to be true, it probably is.
cmrlj Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 (edited) znam :( ionako se cipele ne kupuju preko neta, ne da ja bilo sta kupujem preko neta, i inace imam previse stvari. srecom, anticipacija smaranja sa postom i carinom me sprecava da klikcem okolo. Edited September 16, 2014 by cmrlj
Mil@n Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 A jel ima negde tajgerice? Praktično godinama sam tražio dobre asics patike. Imaš ih u trefu u prolazu na ulazu u kneza. Konačno imaju solidan izbor.
Moća Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Kako se krecu cene Timberlend cipela kod nas? Imam neke varijante da ih nabavim za 50ak evra iz inostranstva pa da vidim dal se isplati. Odem kod nas probam ih, vidim koj mi broj odgovara i lepo narucim preko.
Recommended Posts