Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

cekaj malo. pricamo li o kineskim patikama aka sangajke ili nekim domacim? ja se secam belih kineskih sangajki, dubokih, sa tom crvenom gumom, da ne kazem bordudom :)

Posted

Moguće da je Borovo, potisnuo sam -_- . Nosio sam i šangajke, one su imale onu lokomotivu sa strane, a ove su bile...nosio sam ih samo na fizičko, neprovidna kesa.

Posted

a sta kazete na ovogodisnju kolekciju boromina, nekadasnjih borosana, u fensi izdanju?

Posted

sangajke

sangajke

šangajke

sangajke

šangajke

nego, da li ste voleli šangajke?

Posted

a sta kazete na ovogodisnju kolekciju boromina, nekadasnjih borosana, u fensi izdanju?

ja kupio jedne al nosam samo po terasi. držim ih umesto cveća jer cveće vene. kontam da kupim startas za drugi kraj terase.

Posted (edited)

uf, jel ima to nedje da se kupi?

ja bi ih furo pre negoli gubave starke.

Nase sangajke, model 565, je pravila i pravi kompanija Warrior (Hui Li).

dfrJrycs.jpg

Inace, braca™ Rusi su takodje imali svoje кеды a brend se zvao Два Mяча. U pitanju je verovatno ista fabrika.

H7CZVE2s.jpg

Ako se ne varam, od istih tih Kineza smo dobijali i prve kopije Sperry-Keds-Vans platnenih patika i brodarica, prilicno popularnih krajem sedamdesetih i sredinom osamdesetih. :ziga:

chxu7tsl.jpg

/Klugscheißer

U slucaju da vas zanimaju slicne patike, ali ujedno i cenite svoja stopala, proverite PF Flyers Center Hi ili Center Lo. Njihovi tadasnji modeli su Kinezima ionako sluzili kao blueprint za sangajke. Legit old-school i zakon za starke - u svakom pogledu.

Anyways, ako je nostalgija ipak jaca od zdravog razuma:

Hui Li Classic 565

http://www.aliexpress.com/store/product/Warrior-Classic-Basketball-Shoes-565/347837_1429377949.html

http://detail.tmall.com/item.htm?spm=a220m.1000858.1000725.209.H71Mzo&id=35722554308&cat_id=2&rn=a2e30bd5b8e7c8753aaad9fcafde5fdd&user_id=896683320&is_b=1

Edited by Lead Farmer
Posted

dadada, 565, secam se da je bio neki broj!

obuca ratnika, to je to!

Posted

dadada, 565, secam se da je bio neki broj!

obuca ratnika, to je to!

Znas me - znam te. :lolol:

Posted

Honest is first!

Kupio bi ja nesto tamo ali mi frka da ostavim broj kartice Alibabi.....  :huh:

Posted

Honest is first!

Kupio bi ja nesto tamo ali mi frka da ostavim broj kartice Alibabi.....  :huh:

jAkw5Rm.jpg

Posted

nikad nisam imala problema sa karticom pri kupovini na aliexpressu, tj usljed nje, a nisu ni drugi za koje znam da tamo kupuju

s obzirom na koji se segment kupaca alibaba siri, vjerujem da dosta brine o sigurnosti

Posted

Zezam se ja, nema frke. Amazon, Rakuten, eBay, Aliexpress... isti djavo.

Posted

nego, da li ste voleli šangajke?

imala bele duboke, 1989-1990.

taada je zika todorovic nosi bele sangajke pa i ja kupila