Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

Častih Kneleta u sebi:

nike-air-huarache-cool-grey-318429-082-f

strava. jel ima neko ime da ih trazimo po tome?

ovde novitet

2014022801571829753.jpg

model sa slike samo simetricna kombinacija boja, ciklama spolja, sivo u sredini (poslednji par na rasprodaji za 55e nije bilo biranja)

Posted

Lijepe su samo nemoj da konbinujes sa crvenim :fantom:

Posted

Častih Kneleta u sebi:

nike-air-huarache-cool-grey-318429-082-f

Bravo! super boja i deluju preudobno. javi utiske. je l se lako ulazi u "čarapu"?

strava. jel ima neko ime da ih trazimo po tome?

Air Huarache

Posted

Air Huarache

Kako si me ekspress vratio 20 godina unazad i na jedne od prvih basket patika koje sam nosio kao klinac, ono kad kreneš da treniraš, pa ti je basket sve u životu, a patike za basket najdraža stvar koju si ikad posedovao (i ikad ćeš posedovati). Kako sam ih voleo...

0f7ee4f7.jpg

Posted

gwozne su ti, razumni

U 5. osnovne su bile vrh, al i sada bi ih rado nos'o. 

Posted

Ja uzeh u iglusportu la sportive boulder x.odlicne su.na snizenju 25%, oko 10k su sada.

da znam da ubacim sliku, I to bi uradio...

Posted

Kako si me ekspress vratio 20 godina unazad i na jedne od prvih basket patika koje sam nosio kao klinac, ono kad kreneš da treniraš, pa ti je basket sve u životu, a patike za basket najdraža stvar koju si ikad posedovao (i ikad ćeš posedovati). Kako sam ih voleo...

hqdefault.jpg

:D

Posted

:) pazari onda nove da te još više vrate u detinjstvo:

NIKE-AIR-HUARACHE-FLIGHT-BUMP-2.jpg

vrteo sam u rukama Flight Huarache model iz 2012 ili 2011 nisam siguran, lagan je kao od kartona da je napravljen. neki lud materijal zasigurno

Posted

Skoro sam uzeo nove tike za basket, a tempom kojim sada igram, potrajaće bar 5 godina. 

Dakle, podseti me za 5 godina :D