yolo Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Častih Kneleta u sebi: strava. jel ima neko ime da ih trazimo po tome? ovde novitet model sa slike samo simetricna kombinacija boja, ciklama spolja, sivo u sredini (poslednji par na rasprodaji za 55e nije bilo biranja)
ToniAdams Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Lijepe su samo nemoj da konbinujes sa crvenim
maheem Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Častih Kneleta u sebi: Bravo! super boja i deluju preudobno. javi utiske. je l se lako ulazi u "čarapu"? strava. jel ima neko ime da ih trazimo po tome? Air Huarache
Mil@n Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Air Huarache Kako si me ekspress vratio 20 godina unazad i na jedne od prvih basket patika koje sam nosio kao klinac, ono kad kreneš da treniraš, pa ti je basket sve u životu, a patike za basket najdraža stvar koju si ikad posedovao (i ikad ćeš posedovati). Kako sam ih voleo...
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 http://www.garmont.com/en/catalogo/approach/sticky-rock Kupio ih za setnje po gradu. Neverovatno udobne, a uz to i na akciji u Iglu Sportu. de se ti nalaze
Aion Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) de se ti nalaze http://www.iglusport.rs/kontakt Web katalog im nije bas najazurniji. Edited September 9, 2014 by Aion
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 http://www.iglusport.rs/kontakt Web katalog im nije bas najazurniji. ja ih tražio pomoću pib broja ima par jebozovnih komada
Mil@n Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 gwozne su ti, razumni U 5. osnovne su bile vrh, al i sada bi ih rado nos'o.
Montmorency Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Ja uzeh u iglusportu la sportive boulder x.odlicne su.na snizenju 25%, oko 10k su sada. da znam da ubacim sliku, I to bi uradio...
Krampa Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Kako si me ekspress vratio 20 godina unazad i na jedne od prvih basket patika koje sam nosio kao klinac, ono kad kreneš da treniraš, pa ti je basket sve u životu, a patike za basket najdraža stvar koju si ikad posedovao (i ikad ćeš posedovati). Kako sam ih voleo... :D
maheem Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Kako si me ekspress vratio 20 godina unazad i na jedne od prvih basket patika koje sam nosio kao klinac, ono kad kreneš da treniraš, pa ti je basket sve u životu, a patike za basket najdraža stvar koju si ikad posedovao (i ikad ćeš posedovati). Kako sam ih voleo... :) pazari onda nove da te još više vrate u detinjstvo: vrteo sam u rukama Flight Huarache model iz 2012 ili 2011 nisam siguran, lagan je kao od kartona da je napravljen. neki lud materijal zasigurno
Mil@n Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Skoro sam uzeo nove tike za basket, a tempom kojim sada igram, potrajaće bar 5 godina. Dakle, podseti me za 5 godina :D
Recommended Posts