Töölönlahti Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Imam potrebu da sa vremena na vreme izgledam kao gospodin čovek ili makar kao bivši ministar Dragin, te gledam da kupim cipele koje bih nosio uz khakis/jeans & košulje/džempere/majice. Ništa što vidim po mallovima mi se ne dopada. Volim da postoji više od jedne boje modela koji uzimam u obzir, ne volim estetski komplikovano, do sada sam nosio patike ili starke leti, čizme zimi, a cipele samo na svadbe i sa'rane. Šta predlažete? Office, Bata, Planika stop.
morgana Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 (edited) dva puta sam naručila dondup stvari preko yoox-a, sve je bilo ok. super, hvala. probacu ovih dana. Edited February 24, 2014 by morgana
boshoku Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Imam potrebu da sa vremena na vreme izgledam kao gospodin čovek ili makar kao bivši ministar Dragin, te gledam da kupim cipele koje bih nosio uz khakis/jeans & košulje/džempere/majice. Ništa što vidim po mallovima mi se ne dopada. Volim da postoji više od jedne boje modela koji uzimam u obzir, ne volim estetski komplikovano, do sada sam nosio patike ili starke leti, čizme zimi, a cipele samo na svadbe i sa'rane. Šta predlažete? Office, Bata, Planika stop. najbolje, ikada
Töölönlahti Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 ćezare, klarks, eko, geox?!? Potonji tandem je već otpao, ovo drugo što i boshoku navodi deluje interesantno ovako na prvi pogled i dolazi u obzir, a nisam siguran šta je ovo prvo, ali ako je Paccioti, otpada na keca. Može slobodno preporuka i za nešto čega nema ovde, ali ima po Evropi, putovaću soon enough.
Lezilebovich Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 ja hteo ove da kupim u ljubljani, ali nije bilo 46 :(. sada tražim slične po beogradu i internetu. u spojleru jer je slika nekako prevelika a ove bih želeo, ali nikad ne nosim garderobu uz koju bih ih mogao nositi
Tresko Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Imam potrebu da sa vremena na vreme izgledam kao gospodin čovek ili makar kao bivši ministar Dragin, te gledam da kupim cipele koje bih nosio uz khakis/jeans & košulje/džempere/majice. Ništa što vidim po mallovima mi se ne dopada. Volim da postoji više od jedne boje modela koji uzimam u obzir, ne volim estetski komplikovano, do sada sam nosio patike ili starke leti, čizme zimi, a cipele samo na svadbe i sa'rane. Šta predlažete? Office, Bata, Planika stop. Predložio bih ti(naročito što ćeš putovati verovatno i u Italiju), da overiš FRAU cipele. Mislim da će zadovoljiti sve ove kriterijume, a odličnog su kvaliteta, umerenih cena, plus ako putuješ uskoro, trenutno imaju popuste do 60% http://www.frau.it/
Killiana Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 e uspela sam da rasirim cipele. metodom zamrzavanja. mozda cu desnu jos malkice. a mogu sad i da ih okacim.
assück Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 (edited) in a good way Edited February 25, 2014 by assück
Hippie Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 (edited) ja nasla ove na rasprodaji bas pre neki dan.... isto su mi malko uske i misim se, prosirichu ih nekako jer mi se strasno svidele..... Edited February 25, 2014 by Hippie
darling Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 (edited) lepotice 390 dolara :( Edited February 26, 2014 by darling
cmrlj Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 ja bih ove, jos da ima neko da mi ih naruci:(
Frank Pembleton Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 90, a uložak 15ak. danas sam uzeo još jedan jerbo se kliza kada nije fiksiran, pa moram da se izuvam u javnosti edit ima ovde u piramidi neki druid što meri stopalo pa ti pravi uložak koji se na svakih par meseci prišrafljuje. ćale se kune u njega, ali ja nemam problem sa svodom već sa petom Jel to http://www.ekovel.com/index.php?strana=56&language=srb.Taj mi predavao OTP u masincu...Tackica, lud ko struja....
Recommended Posts