Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

nikako lacoste, fred perry, sergio tacchiniza levi's ne znam
ja sam imo jedne fred peri tike i nisu bile nista neudobnije od bilo kojih pre. ne racunam naravno vazdusne djonove...
  • 3 weeks later...
  • Replies 6.4k
  • Views 782.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Bauljamo po Rimu i žena dobija "mini nervne slomove" uz reči: Jbte koliko nas deru u Srbiji! Čak je želeći da precizira ušla u Camper prodavnicu i tražila model koji je gledala kod nas i vrišti: 50ev

• opet sam muza jamamotou  

• Jadd je lik koji ima malu proizvodnju u Suffolku. Mislim da je nekad radio za Clarks, njihove sand-boots, kod nas mozda poznate kao spenserice? Otprilike, to je taj model, samo sam ja uzeo skroz visok

Posted Images

jesu timberlend duboke hajkin cipele ugl nepromocive? ne mogu nidje da nadjem sertifikat.

Meni su bile 3-4 godine. Onda su krenule da sisaU.

ma ima i ovih sa gore tex-om, na kojima bas pise, al nesto mi se ne dojme vizuelno, i timbe i salomon, i adidas. previse sporcko za mene anti sportasa.ove sto sacujem su najoldskulije, od koze.3,4 god je kul

Ovo nosim već petnaest godina, menjam na svake tri. Potpuno su nepromočive, zimi i leti. Mož' i uz odelo da se nosi. :s_d:10111001.pngE, sad, valjda su i duboke nepromočive :)

• 3 weeks later...

mnogoumim seove, ali da dignem ovu iznutricu nagore. malo vuku na crveno, gadan đon, al se vidi da sam kamionđija iz prvepTBL1-14009021v275.jpgove nisu 100% water proof, ali lijepe, mada je pertlanje komplikovano do kurca, a i nemaju baš dobru izolacijupTBL1-13986921v275.jpgili najružnije, ali mogu da montiram naftne bušotine u sibiru u gaćama209030_1200_A.jpg

Edited by Ravanelli

prve

• Author

druge

četvrte

Pete

Edited by nisam ja

nijedne

nijedne
+1

+2

ako ćeš zimu provoditi napolju, zbog prirode posla, ove treće svakako. a ako si kancelarijski moljac, otvori se za lakovanog pjaćotija