foto Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 trece su za zimu. ove ostale su za modiranje.mada, ako ti trebaju cizme za zimu tog tipa bolje je da uzmes klasicne timberland bez ove jambolije unutra. njihov zimski model je postavljen/punjen (izmedju spoljnje i unutrasnje koze) sa thinsulate-om tako da dobijas topliju cizmu bez vestackog krzna unutra.
pt 2.0 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 mnogoumim seove, ali da dignem ovu iznutricu nagore. malo vuku na crveno, gadan đon, al se vidi da sam kamionđija iz prvepraktičan detalj: kad su iznutrice od te sintetike, puca statički elektricitet stalno, smorim se skroz.
Mr.Mxyzptlk Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 zna neko kada ce popust u kamperu? imaju neku tupavu igru izvlacenja popusta preko greb greb-a, al meni treba i nesto fixno, jer su patike koje bih da kupim trenutno preskupe
Aineko Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 narode, koliko u Beogradu kostaju starke? da znam da li da uzimam ovde na rasprodaji ili da cekam da dodjem.
Töölönlahti Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Ove sam imao u prvom osnovne. :) Po snegu mi je bila frka da ih nosim jer nisu nešto tople, a relativno brzo sam ih prerastao... Šteta. I dalje su tu negde po kutijama u ormarima, moj možda i omiljeni odevni blast from the past.
cmrlj Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 aiiii sto su ove simpaticneee, malo su skuplje, ali cuvaju jaja, a na zdravlju ne sme da se stedi.
dig_chohano Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 aiiii sto su ove simpaticneee, malo su skuplje, ali cuvaju jaja, a na zdravlju ne sme da se stedi.Ja pazarih pre neku nedelju ove, imaju takođe taj jajočuvajući feature:A kupih i starke posle tisuću godina. Zaboravio sam skroz koliko su neudobne.
ordi Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 (edited) ... Edited December 11, 2013 by orderka
Recommended Posts