Timothy Leary Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Kao neko ko je godinama radio na atestiranju auto gas uređaja, mogu slobodno da kažem da sa AC Rasicem ne bi trebala da imas nikakvih problema. Osim ako se nesto nije draasticno promenilo u poslednjih par meseci, ali opet mogu da pitam kolege, mada iskrneo sumnjam. Za Auto Zivu nisam cuo, tj. nisam imao priliku da vidim neku njihovu ugradnju. Mozes mi posaljes na pm koji deo grada te zanima pa da vidim da li znam nekog pouzdanog u blizini...
puella Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 (edited) rasice svi hvale, trebali bi biti prilicno kul, s tim sto redovno budu par desetina evra skuplji.dok sam vozio plinaricu tamo sam isao da povremeno bazdarim.ok su oni, idi kod njih komotno. Kao neko ko je godinama radio na atestiranju auto gas uređaja, mogu slobodno da kažem da sa AC Rasicem ne bi trebala da imas nikakvih problema. Osim ako se nesto nije draasticno promenilo u poslednjih par meseci, ali opet mogu da pitam kolege, mada iskrneo sumnjam. Za Auto Zivu nisam cuo, tj. nisam imao priliku da vidim neku njihovu ugradnju. Mozes mi posaljes na pm koji deo grada te zanima pa da vidim da li znam nekog pouzdanog u blizini...Hvala. Po cenovniku su 650EUR ugradnja one boce sto staje umesto rezervnog tocka. Nije velika razliika u odnosu na ostale ako je kvalitet dobar.Posto sam u Sremcici sve u Beogradu mi dodje vrlo isto blizu :-) al ako ima neki jako dobar u Zelezniku ili na Ibarskoj magistrali u Meljaku to bi bilo Edited July 20, 2011 by puella
ToniAdams Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 pa znam 1 u rakovici, al nemoj kod njega da ides. ma pici ti kod rasica, ozbiljni su, a nije se sprdati sa plinom.
Zli Gli Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ja imam isto pitanje kao puella, s tim sto je u pitanju Astra G 1.4, '98 godiste. Do prosle godine je sekvent bio ~700 evra sto je daleko iznad nasih (tacnije kevinih) trenutnih mogucnosti. Jel pojeftinilo to ili nije?
ToniAdams Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 mislim da je to ovo sto puella pominje. znaci, racunaj oko 6glava
ToniAdams Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 najbolje proveri, evo ti rasici pa ih zovni011/297-0314
Grunf Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 glas za rasice. meni ugradili u sadasnji auto, sve je ok. na atestu maltene nisu hteli ni da gledaju kad su videli da je od njih...
nesha taxista Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Do mojega, i to je previse.Moze li u NS? Ako se dobro secam to ti je i blize.
puella Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 (edited) Do mojega, i to je previse.ovaj je jeftiniji http://www.autogasgta.rs/strana/CenovnikIma garanciju tri godine i moze da se plati na rate (tako sve pise na sajtu).Inace nalazi se u istoj ulici kao i AC Rasic cak je i broj vrlo blizu (Visnjicka 138 i Visnjicka 126a) Edited July 21, 2011 by puella
Grunf Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Moze li u NS? Ako se dobro secam to ti je i blize.ja sam u novom sadu cuo za servis 'dora'. bilo je par desetina evra jeftinije nego u beogradu.
nesha taxista Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Bio jednom u Dori i nisam bas zadovoljan. Vec dosta godina radim kod onih Sumadinaca u Tekelijinoj. Dobri i nisu skupi. :)
Otto Katz Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ne bih smarao glupostima, ali PacejaH u meni pita, zasto je ovdje plin, a nogom dajemo gas?
Timothy Leary Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 ovaj je jeftiniji http://www.autogasgta.rs/strana/CenovnikIma garanciju tri godine i moze da se plati na rate (tako sve pise na sajtu).Inace nalazi se u istoj ulici kao i AC Rasic cak je i broj vrlo blizu (Visnjicka 138 i Visnjicka 126a) Tek sad vidim ovo, ukoliko cena nije jedini argument pri odabiru majstora, zaobici ih u sirokom luku.
Čutura Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 jos jedan + za ac rasic, ugradio 2006. i evo jos teram, sem redovne zamene filtera i jednog odlaska na stelovanje (zato sto mi se ispraznio akumulator pa ''kompjuter'' pobrljavio) nisam imao potrebe da ih gledam :)
Recommended Posts