Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Novo, a dobro!

Featured Replies

• Replies 3k
  • Views 335.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

bas lepo ovo :)udeli

Ja se ponadao da si iskopao novi EP od Go Underground To See More Animals na kom obradjuju pionire post-roka Nagorno Karabaha Djibrihalils Urkumo, mada ni ovo nije lose... Malo mi je mozda previse izvikano... ali OK

da li bi neko mogao da mi pomogne i pošalje link sa njihovim EP-jem?nigde ne mogu da nađem; super su dva singla koji se vrte:MagicIts not over1gt1ch.jpg

Edited by madazulu

uau, mi se mlogo svidza;

">

Greg Foat Group - Girl With Robot And Flowers (december 3rd Jazzman UK)foat_gregfo_girlrobot_102b.jpgPosle fenomenalnog prvenca Dark Is The Sun evo još jednog odličnog albuma Greg Foata i bande mu. Potpuno drugačiji od prethodnog, što je za svaku pohvalu jer to govori samo o Gregovoj kreativnosti i originalnosti, ovaj album krase kosmičke teme i zvuci. Iako se svrstava u jazz, na ovom albumu mogu se čuti elementi library muzike iz '60 i '70, elementi rocka i fusiona kao i science fiction ali i ostalih soundtrackova.subjektivno 9,5/10jer prosto obožavam ovog čoveka i njegovu muzikuhttp://www.youtube.com/watch?v=k1Ph0wIGpOs

MojoCoverSquare.jpg
ProductImage-7472080.jpg
ko prezivi annino kicasto pevanje...sylvia standardno odlicna, album cista erotika...

Edited by palfoot

‎– Lucifer In Dub (Weird World )Nemam pojma dal su ovo dvoje culi za London Underground Adrian-a Sherwood-a od pre 30 dina, pitanje je dal su uopste bili rodjeni, al ovo je skoro pa tu negde. Samo loma prijemcljivije, bez jasne politicke orijentacije i artikulacije i svakako bez dima u plucima razorenih londonskih fabrika. Takoreci, dab za malu decu, ali je to ok.Vole bih da znam kako zvuce da zive recimo u Detroitu.

Edited by ultra plasticni