klimt Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 54 minutes ago, I*m with the pilots said: Primamljivo je ovo - sigurno je nesto novo? Kao da imam neki dejavu. Spot je postavljen pre 3 sata. Svaki njihov duet mi je ok (Maarten Devoldere & Sylvie Kreusch). Najpoznatija je Love's a stranger. Warhaus su mi odlični, ali Balthazar ne slušam. 1
bradilko Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 On 10. 11. 2023. at 12:43, I*m with the pilots said: Primamljivo je ovo - sigurno je nesto novo? Kao da imam neki dejavu. prvi put cujem/ slusam. meni malo ( iako je mozda blasfemija reci) lici na pevaca koji je umro pre neku godinu. i lre toga su mu umrla dva brata. volem taj bend ali stao mi je mozak u potpunosti
kurdi Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 10 hours ago, Mercuzzio said: Posle 10 godina pauze, spektakl i ja se sve vise navlacim na ovo... prethodni mi nikada nije legao. 1
Willow Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 Kapa dole Ianu, i dalje ima glaščinu da se smrzneš. 2
Nevernik Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 Lewsberg - Out and About Holandska kombinacija Dry Cleaning & VU. Zadnjih godina sve prisutni pricajuci post-punk, sasvim solidna zabava. 2
beyoncé Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 ^super su lewsberg. poslušaj i prethodne albume ako nisi do sada, npr. in this house, taj mi je fav 1
Nevernik Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 20 hours ago, beyoncé said: ^super su lewsberg. poslušaj i prethodne albume ako nisi do sada, npr. in this house, taj mi je fav Nisam, sad sam ih otkrio na Aquarium Drunkard 2023 plejlisti, sad naravno moram da kopam i dalje 1
Recommended Posts