Weenie Pooh Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 100% grešiš. Taj DC deo priče je toliko mali i nakalemljen na glavnu priču da nijedna glumica na svetu ne bi mogla nešto od toga da napravi. Imaju minimum vremena i prostora, i još treba nešto da urade u potpuno novom settingu sa potpuno novim likovima (robot kongresmen... onaj stažista od pre dve epizode... niko više.) Užasna situacija.Eno, nekima gore se čak i sviđa, iako ne mogu da razumem zašto.
Lrd Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Congressman, nije senatorMa, di znam ja to tamo kako ide. :)
pp34 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 100% grešiš. Taj DC deo priče je toliko mali i nakalemljen na glavnu priču da nijedna glumica na svetu ne bi mogla nešto od toga da napravi. Imaju minimum vremena i prostora, i još treba nešto da urade u potpuno novom settingu sa potpuno novim likovima (robot kongresmen... onaj stažista od pre dve epizode... niko više.) Užasna situacija.Eno, nekima gore se čak i sviđa, iako ne mogu da razumem zašto.zato sto me nasmeje?!
Weenie Pooh Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Ali ima tri rečenice po epizodi! I ne radi ništa osim što zajebava Bena!
copkillah Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Pa i inače je uglavnom samo zajebavala ljude, šta sad.
nemoderisani Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Najbolja je kad je ima tako na kašičicu. Meni to dobro za sad. Zadali su sebi zajeban domaći sa DC-jem i Leslinim napredovanjem, i dobro se drže. Nakon prve sam se malo uplašio, ali ipak znaju šta rade.
Lrd Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 (edited) Ajoooooooooooooooooo!!!!!!!!!Hvala ti, televizijo, što si mi omogućila ovo. Da se smejem, odnosno da umirem od smeha, da mi bude toplo oko srca i da pustim suzu kao najgora devojčica.oooooooooooooooovo nije bila epizoda, ovo je bila power epizoda na steroidima. Jeeeeee, idem opet da gledam, odma' sad. Ignorišem što me kuče gleda kao da sam budala. Edited October 26, 2012 by Lrd
WTF Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Meni je najbolji lik na aukciji sto hoce da kupi vece sa Ann. "my cousin has a kickass mud pit, she can watch me do belly flops, then we can get some Thai food, do some nitrous, see what happens after that..."Sent from my iPhone using Tapatalk
copkillah Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 neces izaci iz kuce sledecih deset pet dana.
luba Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 pa dobro, racunam, mora da pojede nesto, odspava, poradi malo po kuci i takoto.zeznula sam se, mislila sam da ce ron da se odresi za elektricnu, a ne obicnu testeru :D
pp34 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 samo da dodam ako nije bilo vechttp://www.imdb.com/title/tt1862079/:Hail:odoh da gledam!
Recommended Posts