freakns Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 nije ono borba veruj miborba je da promenis sve sto radis cim ne mozes da opepelisnije borba da radis ono sto ti vec sat vremena gema ne donosipazi ti to, nju cak ni ovaj blam ne moze uterati u ofanzivuona je lost causekad nume drugacije... zasto Serena nikada ne igra defanzivno, vec i kada je nece, ona tvrdoglavo ide na winnere dok ne pocnu ulaziti? a kako je samo dala ovaj gem JJ, mogla ga je i umotati s masnicom
ΟΛΥ Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 jbg 3 brejk lopte, 3 smeca a bila je u naletu, karolinica je bila spremna za raspad do kraja seta.
Afterburner Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 ako neko treba da ima strah, trebalo je karolina jer porazom gubi tron, namesto toga jj igra gore od nekog lucky losera kad dobije sansu protiv fekijaJa ne znam profil igracice koja bi karoline trebalo da se boji
Lancia Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Ja ne znam profil igracice koja bi karoline trebalo da se bojija, na primer?
freakns Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Karolinica se stisla, cega joj se u bulju uvukle(mmmmm, Karolinica u tangi), ako ovo JJ ne okrene, moze slobodno da batali rekete... igraj sada jebo te onaj tvoj vaterpolista u dupe(znam da treba jebem te u dupe, ali oprosticete mi, imam i ja neke standarde!)
Afterburner Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) kad nume drugacije... zasto Serena nikada ne igra defanzivno, vec i kada je nece, ona tvrdoglavo ide na winnere dok ne pocnu ulaziti? a kako je samo dala ovaj gem JJ, mogla ga je i umotati s masnicom Ma serena i da hoce to ne moze, ona ima gipsani bandaz maltene na zglobovima, poluinvalidUostalom ofanziva je skoro uvek dobra odluka, retki su izuzeci. Da se ona ne iznervira i promeni malo taktiku pa sta bude, ne, njoj se i dalje gleda dan mrmota Edited January 22, 2012 by Afterburner
freakns Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Uostalom ofanziva je skoro uvek dobra odluka, retki su izuzeci. Mico Dusanovicu, ti li si? :Diid u kurac bre DZejlena!
Afterburner Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 haha, budbogsnama brejkLancia, javi kad dobijes wild card da navijam za tebe protiv karoline :)
SNARC Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 A milion puta sam rekao..necu vise gledati zenski tenis..
Garnirung Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 (edited) Ovim dvema jedini slam koji bih dao je, lopatom po grbini. Edited January 22, 2012 by Garnirung
sherman Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 zivim za dan da vidim Lanciu u mini suknjici kako stenjeGO JJ GO JJ
freakns Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 razbio bih joj sada onaj reket o glavu... i jebala je dupla!
Tinman Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) I kako je sad Karolince dobilo onu nagradu, kad koliko vidim svi bi na neki nacin da opste sa Jelenom. Edited January 22, 2012 by Tinman
Recommended Posts