Jump to content
IGNORED

Australian Open PbP

Garnirung

Recommended Posts

Posted
o čemu ti pričaš ? pa azarenka je idealno građena za tenis, za razliku od kvitove.
uhuhuh, sa ovim se nikako necemo sloziti :)prvo, to idealno gradjena, to nista ne znaci... Henin nema ni 170, pa je bila idealno gradjena za tenis koji je igrala. Lindsey Davenport je 190 pa je jednako savrseno gradjena za tenis koji je igrala... Seles i Wozniacki su skoro iste tezine i visine. a ako su njih dve igrale isti tenis i imaju ista kretanja, ja sam Petar Pan... mada mislim da nisam. tako da ja zaista ne znam koja je to savrsena gradja za tenis... e sada, Azarenka je tenk. udara ko tenk, krece se ko tenk. a i vristi ko kada tenk udari. Kvitova iako je visocija od Azarenke se krece daleko "lakse"(ne znam kako drugacije ovo da objasnim), jednostavno Azarenka je troma pri kretanju. mozda je brza na 100m kada bi trcale, ali za tenis to nema mnogo veze... inace, njih dve su slicne visine i tezine(Kvitova 3cm visocija i 2kg teza), samo sto Kvitova ima daleko bolju koordinaciju pokreta
  • Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

113

• anantaram

98

• bergasa19

41

• tsva

27

Posted

To vristanje treba ograniciti na podnosljiv db nivo - recimo 60-80db. Ovi mecevi su potpuno negledljivi.

Posted

kvote, kvote:najvise na djoku 1.71 (youwin.com), 2.41 nadal (Pinnacle Sports)tendencija kvote: vremenom pada na djokovica

Posted

azarenka je kompletnija igracica od petre i mnogo bolji mover, a na ovom slemu i u daleko boljoj formipetra ima neke druge kvalitete, retko vidjene u zenskom tenisu danas i pravo je osvezenje sto se igre tice, ali nazalost ne i fizickog izgleda

Posted
lepi rade uzeo titulu u dublu sa paesom :Hail:
Prvi gren slem u 34-oj godini života. Zasigurno ga očekuje duga i bogata karijera u dublu, po godinama je još zelen za tu konkurenciju.Ko će da otvori plej baj plej finala, da damo prognoze?