aram Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 a jel bi vise volo da ispadnes glup na pocetku? :P
Lynn Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 kakav drug bre?! ja sam gospodin! ili makar gospodja...i znam ja da si tu od ranije, nisam corav bas(pogotovo ne na tvoje... slikovite postove :D). i mi volimo kada si ti tu! i zasto me opet neko ozbiljno shvata pa moram da se pravdam :( stvarno vise ne smem da pricam sa zenama... il me banuju il ispadnem glup na kraju Zato sto je pravdanje segsi (druže Friče) :D
Lynn Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Gušter u dedamrazovom odelcetu.Nikako da ga presvučem.
freakns Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 a jel bi vise volo da ispadnes glup na pocetku? :Pja bi volo da sam pilooooooooot!Zato sto je pravdanje segsi (druže Friče) :D
anantaram Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) haha, za te pare mogli su i malo cesce da se dosetaju do mreze. put it this way: sledece godine uzimam samo ground pass i gledam na ekranu GS Ovala, za dvajs puta manje pare lol. OSIM ako se u tenisu ne desi nesto istorijsko, tipa Ana postane opet ozbiljan favorit sa slam, Mari pocne da uzima slamove, Djokovic uzme golden slam, Rafa se priblizi sesnaestici i slicno :DCini mi se da sam ovo napisao u sarkasticnom tonu u toku opakog smaranja u trecem setu. Na kraju je ipak prerastao u jedan od najboljih meceva otkad gledam tenis, barem po uzbudjenju ako ne po kvalitetu.Za mrezu im je trebalo mnogo vise samopouzdanja, posto su i jedan i drugi monstrumi u odbrani, a ovde je svaki poen bio zlata vredan zbog mnogo brejkova i neizvesnosti u skoro svakom gemu.Jel si ti tamo svake godine? Edited January 27, 2012 by anantaram
anantaram Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Gušter u dedamrazovom odelcetu.Nikako da ga presvučem.Hvala na odgovoru.
anantaram Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 (edited) Viki je odlicna za sad, deluje sigurnije od Mashe otkad je vratila brejk sa 0-2. Servira za set 5-3.Uze set. Vrlo kvalitetan mec, s obzirom na pratece okolnosti. Odnos W/UE je mnogo bolji nego u jucerasnjem mecu.Masha se raspala od 4-3 u prvom. Edited January 28, 2012 by anantaram
anantaram Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 (edited) Azarenka osvajac slema i novi Broj 1. :Hail: Ko je ovo ikad ocekivao?Viki se vec sad moze smatrati boljom i uspesnijom teniserkom od Karoline, hehehehe Edited January 28, 2012 by anantaram
keitel Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Azarenka osvajac slema i novi Broj 1. :Hail: Ko je ovo ikad ocekivao? Fali Azarenka u ženskom glasanju.A mislim da sam i prošle godine nakon rolan garosa napisao ovde da, kada Azarenka i Kvitova sazriju za gren slem trofeje, možda zažalimo za vremenima kada je svaki gren slem donosio drugog šampiona.
Jean-Luc Picard Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 U stvari! Svi mi što smo glasali za Crnu Maru smo u stvari pogodili pobednika...
freakns Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 A mislim da sam i prošle godine nakon rolan garosa napisao ovde da, kada Azarenka i Kvitova sazriju za gren slem trofeje, možda zažalimo za vremenima kada je svaki gren slem donosio drugog šampiona.pa sada... koliko god da ima istine u ovome, ja ne mogu da se slozim :Dprvo, kao sto je NJole danas NJole2.0, tako je i Azarenka danas Ana2.0 a takvim igracima cim se pojavi neko sa mozgom mesto surutke desavaju se raspadi po svim osnovama, tako da ma koliko Azarenka izgledala kao najbolja igracica danas, a izgleda tako, ja ne vidim da ce ona imati neku dugu dominaciju... Kvitova je pak nesto drugo. prvo, i danas mi je nejasno kako je ta devojka uzela Wimbledon. da se razumemo, iako je ona sada world no2 ili 3, koji vec, mislim da u prvih 50 na svetu nema igracice koja ima takav upside kao Kvitova.prvo fantasticno razmislja tokom meca. pa ima fenomenalan servis, koji kada iskombinujes s time da je levoruka, daje tom servisu dodatnu tezinu. pa onda ima nestvarne uglove sa kojima moze i da gradi i da zatvara poen. a i nije breg kao Azarenka pa da ne moze da popravi kretanje. jednostavno, devojka ima sve u sebi. i onda 2-3 puta tokom meca pojavi se njen mr Hide, i onda na par gemova nestane sa terena. bukvalno je nema! i nije to Ana sindrom pa da se uplasi da udari, ili Murray sindrom da joj je neprirodno da napada pa se pogubi nekako u svojoj taktici, jer samopouzdanje je tu, psiha ako je problem to nije klasika problema jer ona se ne raspadne, vec 3 gema salje loptice po 2 metra u aut, i onda nastavi po starom...
duda Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 pa sada... koliko god da ima istine u ovome, ja ne mogu da se slozim :Dprvo, kao sto je NJole danas NJole2.0, tako je i Azarenka danas Ana2.0 a takvim igracima cim se pojavi neko sa mozgom mesto surutke desavaju se raspadi po svim osnovama, tako da ma koliko Azarenka izgledala kao najbolja igracica danas, a izgleda tako, ja ne vidim da ce ona imati neku dugu dominaciju... Kvitova je pak nesto drugo. prvo, i danas mi je nejasno kako je ta devojka uzela Wimbledon. da se razumemo, iako je ona sada world no2 ili 3, koji vec, mislim da u prvih 50 na svetu nema igracice koja ima takav upside kao Kvitova.prvo fantasticno razmislja tokom meca. pa ima fenomenalan servis, koji kada iskombinujes s time da je levoruka, daje tom servisu dodatnu tezinu. pa onda ima nestvarne uglove sa kojima moze i da gradi i da zatvara poen. a i nije breg kao Azarenka pa da ne moze da popravi kretanje. jednostavno, devojka ima sve u sebi. i onda 2-3 puta tokom meca pojavi se njen mr Hide, i onda na par gemova nestane sa terena. bukvalno je nema! i nije to Ana sindrom pa da se uplasi da udari, ili Murray sindrom da joj je neprirodno da napada pa se pogubi nekako u svojoj taktici, jer samopouzdanje je tu, psiha ako je problem to nije klasika problema jer ona se ne raspadne, vec 3 gema salje loptice po 2 metra u aut, i onda nastavi po starom...o čemu ti pričaš ? pa azarenka je idealno građena za tenis, za razliku od kvitove.
Miljenko Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Meni Kvitova liči na "pokretni kiosk".Azarenka mi je spoj snage i brzine. Volim što je ona uzela slem. Umela je da odigra u kontinuitetu svuda, osim na najvećim turnirima. Sada je probila i tu barijeru.
Recommended Posts