freakns Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RxLIIeMWmggkako si se njega setio treba ga ispratiti danas, garant ce opet imati showtime :D
Yoda Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 na 5-2 marej mi je delovao da je umro na nogama kao nadal proletos na queens terenima, ali se izvukao sa dva dobra servisa i dve Novakove greske.Nije mi dobro.
Quizmaster Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Hahaha.... Izvinjava se Lejveru što ne igraju na mreži... Iskusno šoumenstvo
Gutterball Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Jebi se, zamalo da riknem :Hail: :Hail: :Hail:
anantaram Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Hahaha.... Izvinjava se Lejveru što ne igraju na mreži... Iskusno šoumenstvo Pored Lejvera je bio i Ken Rouzvol. Steta sto i njega nije spomenuo.
tsva Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) kakav jebeni car :Hail: degenerik je mogao da me ubije u petom setu Edited January 27, 2012 by tsva
crtamOrasi Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Mene je Mijaljevic iznervirao fes. Da je bio pored mene zadavio bih ga. Ne pamtim da sam gledao neki teniski mec koji je bio gore komentarisan. Pokusaji da predvidi sta ce da se desi su mi odvratniji i od besmislene statistike.
freakns Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 kakav jebeni car :Hail: degenerik je mogao da me ubije u petom setu tek u petom? you lucky son of a gun <_<
hattori Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 kako si se njega setio treba ga ispratiti danas, garant ce opet imati showtime :D nece.americki fasisti! mrze sve sto je srpsko!:(
bergasa19 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Mene je Mijaljevic iznervirao fes. Da je bio pored mene zadavio bih ga. Ne pamtim da sam gledao neki teniski mec koji je bio gore komentarisan. Pokusaji da predvidi sta ce da se desi su mi odvratniji i od besmislene statistike.E moj druze, nije to nista sta mi je radio Smiljan Banjac.
Recommended Posts