Jump to content
IGNORED

Australian Open PbP

Garnirung

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

113

• anantaram

98

• bergasa19

41

• tsva

27

Posted
:Hail: na 5-2 marej mi je delovao da je umro na nogama kao nadal proletos na queens terenima, ali se izvukao sa dva dobra servisa i dve Novakove greske.Nije mi dobro.
Posted

Od ovog može da se rikne....:Hail:

Posted

Hahaha.... Izvinjava se Lejveru što ne igraju na mreži... Iskusno šoumenstvo :lol:

Posted

Jebi se, zamalo da riknem :Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail:

Posted
Hahaha.... Izvinjava se Lejveru što ne igraju na mreži... Iskusno šoumenstvo :lol:
Pored Lejvera je bio i Ken Rouzvol. Steta sto i njega nije spomenuo.
Posted (edited)

kakav jebeni car :Hail: :Hail: :Hail:degenerik je mogao da me ubije u petom setu angry.gif

Edited by tsva
Posted

Mene je Mijaljevic iznervirao fes. Da je bio pored mene zadavio bih ga. Ne pamtim da sam gledao neki teniski mec koji je bio gore komentarisan. Pokusaji da predvidi sta ce da se desi su mi odvratniji i od besmislene statistike.

Posted
kakav jebeni car :Hail: :Hail: :Hail:degenerik je mogao da me ubije u petom setu angry.gif
tek u petom? you lucky son of a gun <_<
Posted
kako si se njega setio :lol: treba ga ispratiti danas, garant ce opet imati showtime :D
nece.americki fasisti! mrze sve sto je srpsko!:(
Posted
Mene je Mijaljevic iznervirao fes. Da je bio pored mene zadavio bih ga. Ne pamtim da sam gledao neki teniski mec koji je bio gore komentarisan. Pokusaji da predvidi sta ce da se desi su mi odvratniji i od besmislene statistike.
E moj druze, nije to nista sta mi je radio Smiljan Banjac.