Jump to content

Australian Open PbP

Featured Replies

:Hail::Hail::Hail: Dobih aritmiju uz flashscore.
:Hail: na 5-2 marej mi je delovao da je umro na nogama kao nadal proletos na queens terenima, ali se izvukao sa dva dobra servisa i dve Novakove greske.Nije mi dobro.

Od ovog može da se rikne....:Hail:

i have to do some pushups tonite :lol::Hail: :Hail: :Hail:

1 šampionski intervju -_-

Hahaha.... Izvinjava se Lejveru što ne igraju na mreži... Iskusno šoumenstvo :lol:

Jebi se, zamalo da riknem :Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail:

Hahaha.... Izvinjava se Lejveru što ne igraju na mreži... Iskusno šoumenstvo :lol:
Pored Lejvera je bio i Ken Rouzvol. Steta sto i njega nije spomenuo.

kakav jebeni car :Hail: :Hail: :Hail:degenerik je mogao da me ubije u petom setu angry.gif

Edited by tsva

Mene je Mijaljevic iznervirao fes. Da je bio pored mene zadavio bih ga. Ne pamtim da sam gledao neki teniski mec koji je bio gore komentarisan. Pokusaji da predvidi sta ce da se desi su mi odvratniji i od besmislene statistike.

kakav jebeni car :Hail: :Hail: :Hail:degenerik je mogao da me ubije u petom setu angry.gif
tek u petom? you lucky son of a gun <_<
kako si se njega setio :lol: treba ga ispratiti danas, garant ce opet imati showtime :D
nece.americki fasisti! mrze sve sto je srpsko!:(
degenerik je mogao da me ubije u petom setu
Mene je Mijaljevic iznervirao fes. Da je bio pored mene zadavio bih ga. Ne pamtim da sam gledao neki teniski mec koji je bio gore komentarisan. Pokusaji da predvidi sta ce da se desi su mi odvratniji i od besmislene statistike.
E moj druze, nije to nista sta mi je radio Smiljan Banjac.