January 27, 201213 yr http://www.youtube.com/watch?v=RxLIIeMWmggkako si se njega setio treba ga ispratiti danas, garant ce opet imati showtime :D
January 27, 201213 yr na 5-2 marej mi je delovao da je umro na nogama kao nadal proletos na queens terenima, ali se izvukao sa dva dobra servisa i dve Novakove greske.Nije mi dobro.
January 27, 201213 yr Hahaha.... Izvinjava se Lejveru što ne igraju na mreži... Iskusno šoumenstvo Pored Lejvera je bio i Ken Rouzvol. Steta sto i njega nije spomenuo.
January 27, 201213 yr kakav jebeni car :Hail: degenerik je mogao da me ubije u petom setu Edited January 27, 201213 yr by tsva
January 27, 201213 yr Mene je Mijaljevic iznervirao fes. Da je bio pored mene zadavio bih ga. Ne pamtim da sam gledao neki teniski mec koji je bio gore komentarisan. Pokusaji da predvidi sta ce da se desi su mi odvratniji i od besmislene statistike.
January 27, 201213 yr kakav jebeni car :Hail: degenerik je mogao da me ubije u petom setu tek u petom? you lucky son of a gun <_<
January 27, 201213 yr kako si se njega setio treba ga ispratiti danas, garant ce opet imati showtime :D nece.americki fasisti! mrze sve sto je srpsko!:(
January 27, 201213 yr Mene je Mijaljevic iznervirao fes. Da je bio pored mene zadavio bih ga. Ne pamtim da sam gledao neki teniski mec koji je bio gore komentarisan. Pokusaji da predvidi sta ce da se desi su mi odvratniji i od besmislene statistike.E moj druze, nije to nista sta mi je radio Smiljan Banjac.