Jump to content

Featured Replies

17 minutes ago, klimt said:

Čim u niku imaš BRE, sve mi je jasno.

Idi ti u blato, BRE! Guči se u Guču, BRE, BRE, BRE...

Ovde deca PUMPAJU, ovde je studentska omladina, ovde je aktivan protest. Rušimo drugi put fašizam!

Jebo tvrđavu, životi su u pitanju!

Upravio je Dušan Kovačević izašao na mejn i rekao: " You can't governments us with fear"

To je na neki način parafraza “When people fear the government, there is tyranny. When the government fears the people, there is liberty” Thomas Jefferson.

Znam šta svi opravdano mislimo o njemu, ipak, Exit na neki uvrnuti način is comining home!

• Replies 755
  • Views 79.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• EXIT 2022.   PRVI DAN   Scena prva Za veseli početak Exita pobrinuli su se… radikali. Na mostu su istakli transparent na kome piše: “EU go home, Serbia - Russia that is o

• EXIT 2024   Prvi dan, četvrtak   Lu - Fusion Moji Šapčani. Odlični! Očekivano slaba posećenost, jer praktično otvaraju festival (ne računajući nulti dan). Upravo su objavili album

• EXIT 2023.   PRVI DAN   ŠAJZERBITERLEMON (Main stage) Hali Gali dženerejšn rulz Odlična svirka za početak festivala. Pre dve godine, gledao

Posted Images

Just now, klimt said:

Upravio je Dušan Kovačević izašao na mejn i rekao: " You can't governments us with fear"

To je na neki način parafraza “When people fear the government, there is tyranny. When the government fears the people, there is liberty” Thomas Jefferson.

Znam šta svi opravdano mislimo o njemu, ipak, Exit na neki uvrnuti način is comining home!

On 12. 7. 2025. at 18:23, klimt said:

Exit na neki uvrnuti način is comining home!

To. Nadam se samo da nije labudova pesma u pitanju. Ako i jeste, treba bar ceniti što pokazuju kurac od 100m onome kome i treba da pokažu.

edit: ovo je dobar trenutak da kažem i da su bojkoti i otkazivanja koncerata i sličnih događaja glupost i da promašuju i fudbal i teren. Skupi ljude i kaži im šta imaš da kažeš.

I za ovo hvala studentima, što daju lekcije okolo.

Edited by ragasto

Izvinjavam se što su mi postovi malo, ili malo više, haotični. Kucam na licu mesta.

imam gorak ukus u ustima povodom exita vec godinama, i dalje je prisutan, i marko nastic ih je savrseno napusio pre par meseci. uprkos svemu tome, bas mi je drago sto su bar na kraju pokazali muda.

2004-2015 uvek sva cetiri dana, sem 2007. kad su stonsi svirali treceg dana exita pa nismo uspeli da se vratimo do 3 ujutru iz beograda na tvrdjavu

najdrazi nastupi na mainu massive attack, iggy pop (dodirnuo ga ko klinac lolol), beastie boysi, portishead, moby

block out uz izlazak sunca na fusionu, obojeni program, mizar, amon tobin

svasta sam zaboravio