16 hours ago16 hr 17 minutes ago, klimt said:Čim u niku imaš BRE, sve mi je jasno.Idi ti u blato, BRE! Guči se u Guču, BRE, BRE, BRE...Ovde deca PUMPAJU, ovde je studentska omladina, ovde je aktivan protest. Rušimo drugi put fašizam!Jebo tvrđavu, životi su u pitanju!Upravio je Dušan Kovačević izašao na mejn i rekao: " You can't governments us with fear"To je na neki način parafraza “When people fear the government, there is tyranny. When the government fears the people, there is liberty” Thomas Jefferson.Znam šta svi opravdano mislimo o njemu, ipak, Exit na neki uvrnuti način is comining home!
16 hours ago16 hr Just now, klimt said:Upravio je Dušan Kovačević izašao na mejn i rekao: " You can't governments us with fear"To je na neki način parafraza “When people fear the government, there is tyranny. When the government fears the people, there is liberty” Thomas Jefferson.Znam šta svi opravdano mislimo o njemu, ipak, Exit na neki uvrnuti način is comining home!
15 hours ago15 hr On 12. 7. 2025. at 18:23, klimt said:Exit na neki uvrnuti način is comining home!To. Nadam se samo da nije labudova pesma u pitanju. Ako i jeste, treba bar ceniti što pokazuju kurac od 100m onome kome i treba da pokažu.edit: ovo je dobar trenutak da kažem i da su bojkoti i otkazivanja koncerata i sličnih događaja glupost i da promašuju i fudbal i teren. Skupi ljude i kaži im šta imaš da kažeš. I za ovo hvala studentima, što daju lekcije okolo. Edited 15 hours ago15 hr by ragasto
15 hours ago15 hr Izvinjavam se što su mi postovi malo, ili malo više, haotični. Kucam na licu mesta.
14 hours ago14 hr imam gorak ukus u ustima povodom exita vec godinama, i dalje je prisutan, i marko nastic ih je savrseno napusio pre par meseci. uprkos svemu tome, bas mi je drago sto su bar na kraju pokazali muda.2004-2015 uvek sva cetiri dana, sem 2007. kad su stonsi svirali treceg dana exita pa nismo uspeli da se vratimo do 3 ujutru iz beograda na tvrdjavunajdrazi nastupi na mainu massive attack, iggy pop (dodirnuo ga ko klinac ), beastie boysi, portishead, mobyblock out uz izlazak sunca na fusionu, obojeni program, mizar, amon tobinsvasta sam zaboravio