Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Iako sam odrastao na Exitu, bio redovan od 2000. do 2020. mislim da je trebalo ranije da ga presele, ili čak ugase, onog trena kad je ekipa Skymusic uletela.

Ali mi je drago što se završava pumpanjem.

• Replies 775
  • Views 84.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• EXIT 2025 PRIPREMA - Skidam 5 kilograma. To postižem šetnjom od 15 do 20 kilometara dnevno. - Kada je Exit konačno ušao u otvoren sukob sa vlašću, i kada sam čuo da dovode Galu na otvaranje, odlučio

• EXIT 2022.   PRVI DAN   Scena prva Za veseli početak Exita pobrinuli su se… radikali. Na mostu su istakli transparent na kome piše: “EU go home, Serbia - Russia that is o

• EXIT 2024   Prvi dan, četvrtak   Lu - Fusion Moji Šapčani. Odlični! Očekivano slaba posećenost, jer praktično otvaraju festival (ne računajući nulti dan). Upravo su objavili album

Posted Images

hoće li ga smestiti u podnožje piramida kojim slučajem?

1 hour ago, Filozof manijak said:

Seka na Exitu.... gospode

Je l' bio i Topalko? 😄

On sutra ima DJ set u Areni lol

eeee,

to je bio festival, kada je jedan Zvonko Bogdan nakon koncerta izjavio da je prvi put u životu imao tremu pred nastup na bini

2004 godina, ona manja bina - Balkan fjužn

16 hours ago, ragasto said:

Jbg, želim da verujem da bi ovo možda moglo da bude širenje festivala a ne trajni odlazak iz Srbije. Ako jednom odu sa tvrđave, ne znam kakve su im šanse da se opet na nju vrate jer će je neko zauzeti i napraviti tamo još jedan Music Week.

Od početka je bilo pogrešno takav festival organizovati na tvrđavi. Eno ga čenejski aerodrom, livada, kampovi pa nek se valjaju u blatu.

On 11. 7. 2025. at 11:28, stajebrebilo said:

Od početka je bilo pogrešno takav festival organizovati na tvrđavi. Eno ga čenejski aerodrom, livada, kampovi pa nek se valjaju u blatu.

Pa, prošlo je 20+ godina festivala, pa sada valjda možemo da sagledamo bolje celu priču. Ako misliš na oštećenja tvrđave, oštećenja su neizostavna svugde gde se organizuju masovni događaji. Naravno, za to postoje načini za minimizovanje posledica i za kontrolu...valjda se to donekle sprovodi.

Exit je doneo dosta dobrog ne samo Novom Sadu, nego i ostatku zemlje. Naša privreda je odavno sjebana takva da su događaji manifestacionog turizma jako bitni, sa svim lošim stranama koje nose, pa i ovde - prilično slab status domaćih bendova koji nastupaju (do 2005. niko od domaćih nije nastupio na Main stageu), uglavnom prekarni i niskokvalifikovani profili poslova koje generišu, gore pomenuta oštećenja... Uopšte ne ulazim u one interne stvari koje sam davno video po medijima (čiji je Exit, itd), o tome nemam pojma.

Ne bih voleo da na kraju ispadne da će ovo Exitu biti poslednji put u Srbiji jer se svi sećamo kako je i kada počeo. To bi ostavilo jos gorčiji utisak, i ispalo bi da je zenit bio odavno a da mu je ovo kraj, bar u ovom obliku. Tvrđava je svakako revalorizovana i sigurno će neko jedva dočekati da stavi šapu na nju i da pravi kobasicijade jer u startu može racunati na priličan broj stranaca koji će doći makar po inerciji.

I ovo pišem kao neko ko nije bio na Exitu valjda 10 godina, i generalno nisam ljubitelj ovolikih festivala.

16 hours ago, Filozof manijak said:

Iako sam odrastao na Exitu, bio redovan od 2000. do 2020. mislim da je trebalo ranije da ga presele, ili čak ugase, onog trena kad je ekipa Skymusic uletela.

Ali mi je drago što se završava pumpanjem.

Navodno je to bio uslov za MTS sponzorstvo, koje je kako kažu bilo vrlo velikodušno.

Greška

Edited by klimt

Greška

8 hours ago, stajebrebilo said:

Čim u niku imaš BRE, sve mi je jasno.

Idi ti u blato, BRE! Guči se u Guču, BRE, BRE, BRE...

Ovde deca PUMPAJU, ovde je studentska omladina, ovde je aktivan protest. Rušimo drugi put fašizam!

Jebo tvrđavu, životi su u pitanju!

Bukvalno svaki izvođač je sa bine podržao protest, malo li je...

Atmosfera je kakva i treba da bude. Deca između izvođača svaki čas krenu sa "Ko ne skače, taj je ćaci", pa onda "Vučiću pederu", postoji stejdž "Free Students", baneri "Pumpaj", postavljene fotografije sa protesta širom tvrđave, karikature koje jebu vlast...

On 11. 7. 2025. at 17:28, stajebrebilo said:

Neće biti problema - sad kad ispratimo Exit sa Đave, uskočiće neka kobasicijada ili slična fešta u organizaciji lokalnih ćacija, da ne moraju da se valjaju u turijskom ili čenejskom blatu.

20 hours ago, klimt said:

Bukvalno svaki izvođač je sa bine podržao protest, malo li je...

Atmosfera je kakva i treba da bude. Deca između izvođača svaki čas krenu sa "Ko ne skače, taj je ćaci", pa onda "Vučiću pederu", postoji stejdž "Free Students", baneri "Pumpaj", postavljene fotografije sa protesta širom tvrđave, karikature koje jebu vlast...

Za taj mali Free students stejdž su u poslednjem trenutku angažovali studente da nahvataju bendove koji bi svirali a da ih ne plate...

50 minutes ago, msv said:

Za taj mali Free students stejdž su u poslednjem trenutku angažovali studente da nahvataju bendove koji bi svirali a da ih ne plate...

Da, u tom slučaju free students ima potpuno drugačiji smisao...