Frank Pembleton Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 https://www.dw.com/sr/skulptura-joko-ono-u-novom-sadu-gomila-ničega/a-49417451 Skulptura Joko Ono u Novom Sadu – „gomila ničega“
radisa Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 On 2.7.2019. at 15:40, Frank Pembleton said: https://www.dw.com/sr/skulptura-joko-ono-u-novom-sadu-gomila-ničega/a-49417451 Skulptura Joko Ono u Novom Sadu – „gomila ničega“ Je bo te, tek sad vidim ovo... Ajde što Joko ne zna šta je Šajka, ali ovi naši ... Najgore, znam da u visokim strukturama NS-a radi čovek, SNS-ovac ali i istoričar, koji je ceo život posvetio Šajkaškoj oblasti i izučavanju istorije Srba u 19.veku u okolini NS... Pa bar njega da su pitali pre ove sramote... Inače, Šajka iz 18-19 veka: i nešto stariji modeli, iz 16. veka: Joko Ono Šajka (od metala, ko će se drvetom jebavati, jel'?):
Ratamahatta Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 (edited) Anselmo, Dub FX, GVF, Cure, Eyesburn i Vojko. + random kusuri gde uvek uleti nesto interesantno, me gusta. Samo da se vratim sa svim zubima kuci u petak. Edited July 3, 2019 by Plajvi
Malkmus Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 The Cure stream za Srbiju, Makedoniju i Sloveniju. Verovatno i za druge ima negde
dillinger Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 (edited) Odlični, super lista zasad, već pola Disintegrationa odsvirano /gledam na tv-u/ Edited July 4, 2019 by dillinger
Frank Pembleton Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Kakav je bio ton, naleteo na par ljudi na poslu koji nešto kukaju... ...shiit has hit the fan...
hoffnung Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 2 hours ago, Frank Pembleton said: Kakav je bio ton, naleteo na par ljudi na poslu koji nešto kukaju... ...shiit has hit the fan... bilo dobro preko ovog live stream-a sto je malkmus okacio. bio jedan drugar od zeta i kaze da je zvuk i sam cert bio sprektakularan.
nisam ja Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Odličan zvuk. Kao i sad. Brejkersi ko serbian ac/dc.
Recommended Posts