Papovac Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Cijih? Napisah da je ovo iz zute stampe, te nije vredno citiranja. To nije isti lik kao iz predhodnog posta. Uostalom, ovde postovati, nema svrhe. Sve moze pogresno da se shvati i izvrne. Vas je ovaj plus bas udarilo u glavu.nije plus nego pivo. lupetao sam izvini
Milogled Bluff Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 erika jako lepo peva, i mnogo je lepa, al bi mogla povremeno da se zabrije :(td bili sjajni, taman mi vratili tu energiju koju su mi nju smorderi izvukli tjekom nekoliko pesama. samo idiot ili nagluh moze reci da su bili mlaki. taj baja kontam da je oba.suisajdlsi pocepali. jebaci.po cenu da to znaci mog izlaska iz ormara, pederi sa prve veceri bili dojaja.Jesi gledo DRI?
Аврам Гојић Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 (edited) Malo ozbiljniji tekst.ima u tekstu neceg dosta potuljenog, kao ova fora sa Zilnikom i fiskalnim racunima. meni je Zilnik izuzetno drag, ali je on malo mimo sveta, ali bi novinar trebalo da zna da su kulturne i zabavne delatnosti izuzete od obaveze evidentiranja prometa preko fiskalne kase. Edited July 16, 2012 by Marko M. Dabovic
copkillah Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Ima tu i nekog ličnog hejta ili čega već, ali ni meni se ne sviđa smer u kome Exit ide već neko vreme.
giuseppe Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Meni se samo ne sviđa lineup ove godine. Bemga, znam gde živim, meni je postojanje EXIT-a i dalje neka vrsta malog čuda, i zato neću da zakeram. Da, znam, idealna sam ovca za šišanje, ali prosto - bolje da ga ima, nego da ga nema. Objektivno, gde se sve i kako paje oko nas, od ovoga bar nemam neke štete, a imam nemerljiva zadovoljstva.
copkillah Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 I ja se slažem s tim bolje da ga ima nego da ga nema, ali recimo ove godine nisam imao ni blizu želju da idem kao prethodnih godina (kada sam gotovo redovno išao po sva četiri dana).Razlika je ta što ranije gotovo nije bilo dileme da li želim sva četiri dana ili ne.
copkillah Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Ne znam, nije do toga, nije toliko moglo da se promeni za recimo godinu dana (ili je moglo?)
salerokada Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 (edited) ove godine nisam imao ni blizu želju da idem kao prethodnih godina+1Prvi Exit od početka koji sam propustio. Mada, nije nešto što se nije očekivalo. Dešavalo se poslednjih godina da mi se ne ide pa u poslednjem trenutku objave neko ime koje me privuče da dođem, obično poslednji dan. Edited July 16, 2012 by salerokada
giuseppe Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Sve je ko što rekoste, i ja sam po prvi put propustio jedan dan (sinoć), iako sam imao kartu, u 10 godina. Prvo što me ništa nije preterano zanimalo, drugo što se danas mora na posao, a treće - fakat sam mator, jbga.
ToniAdams Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 (edited) Jesi gledo DRI?ja da. a ti si glup sto nisi. odvalili.gnr sa liste najbesmislenijih bendova je presao u kategoriju najbesmislenijih stvari ikada.upozno mahema, jea! duvajte ga ribe, lepsi je nego na slikama!jeo majin na kraju balade. ou jea!realno, ili ce nesto morati debelo da menjaju, ili je ovo poslednji egzit. Edited July 16, 2012 by ToniAdams
Milogled Bluff Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 ja da. a ti si glup sto nisi. odvalili..Da, bas sam glup sto sam propustio koncert koji pocinje u pola 1 posle ponoci, u drugom gradu, a sutradan se radi.
ToniAdams Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 da, mogao bi da se ostvari kataklizmaticni scenarij po kome bi spavao manje od 8 sati
Recommended Posts