Jump to content

Featured Replies

On 20. 7. 2024. at 9:54, klimt said:

Tom Morello - Main
Nisam neki veliki obožavalac ni RATM, ni Audioslavea, ali ih izuzetno poštujem, najviše zbog Morellove gitare. Uživao sam u svakoj sekundi. Sve je bilo dobro, posebno emotivna posveta Crisu Cornellu sa "Like a Stone", i publika koja sama peva celu "Killing in the name".

Mali off- slušam kad naletim njegovu jednosatnu guest dj emisiju na Sirius XM simpatičnog naziva One Man Revolution gde između pesama baci neku rimu na razne teme, recimo npr. vezano za saradnju RATM sa Majkl Murom. A često mu pravi društvo i biraju zajedno muziku njegova majka Meri Morelo koja trenutno ima okruglo 100 godina i koja je veliki fen benda Jane’s Addiction. Enivej, Tom Morelo je jedan mega car, a keva mu je giga carica

• 9 months later...
  • Replies 741
  • Views 79k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• EXIT 2022.   PRVI DAN   Scena prva Za veseli početak Exita pobrinuli su se… radikali. Na mostu su istakli transparent na kome piše: “EU go home, Serbia - Russia that is o

• EXIT 2024   Prvi dan, četvrtak   Lu - Fusion Moji Šapčani. Odlični! Očekivano slaba posećenost, jer praktično otvaraju festival (ne računajući nulti dan). Upravo su objavili album

• EXIT 2023.   PRVI DAN   ŠAJZERBITERLEMON (Main stage) Hali Gali dženerejšn rulz Odlična svirka za početak festivala. Pre dve godine, gledao

Posted Images

021.rs
No image preview

EXIT: Festival po poslednji put "u ovakvoj Srbiji" zbog b...

Exit festival saopštio je da će ovogodišnje izdanje na Petrovaradinskoj tvrđavi biti poslednje koje se održava u Srbiji.
  • 4 weeks later...

Osiromašeni Exit. Vidi se na svakom koraku. Ali svi izvođači pumpaju.

Kaže Bob Geldof: "Mi smo uz studenti".

Prošli pored novosadske blokade koja je baš kreativna. Jako dobra atmosfera.

evo linka za gledanje uživo

@Hella

Prošli put je jedva skinuli sa pozornice, pevala za sve pare.

16 minuta tišine!

Exit izgleda ide trbuhom za kruhom u Egipat.s_d

Dnevni list Danas
No image preview

Poznato gde će se održati sledeći EXIT festival

Jubilarni 25. EXIT održava se na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 10. do 13. jula. Na žalost mnogih dugogodišnjih posetilaca ove manifestacije u našoj zemlji, EXIT se, po svemu sudeći, seli...

...navodno, samo sledeći.

Jbg, želim da verujem da bi ovo možda moglo da bude širenje festivala a ne trajni odlazak iz Srbije. Ako jednom odu sa tvrđave, ne znam kakve su im šanse da se opet na nju vrate jer će je neko zauzeti i napraviti tamo još jedan Music Week.

Vranjković po običaju jebe kevu.

50 minutes ago, dvb-t manijak said:

Koliko se sećam, već je jednom bila ta priča, ali tada zbog para.

https://x.com/i/status/1943436042603835422

Pa i sada. Kazu da nema "sufinansiranja od strane drzave".

Exit je već u Egiptu. Upravo je Seka Aleksić nastupila kao gošća Amne na Fusion stejdžu.

No dobro, Seka je politički svesna i korektna, odnosno na našoj strani, da ne kažem carica. Samo deca mlako odreagovala na ovaj historijski događaj.

Edited by klimt

Seka na Exitu.... gospode

A jbga njima je zapravo "prelomni" dogadjaj bio kada nisu uspeli da "utope" festival jednom ozbiljnom medjunarodnom tour organizatoru. Mislim, nudili su oni svima, ali su sa ovima došli, pa skoro do kraja...

Ti zadnji pregovori su bili "hladan tuš" za celu ekipu i posle toga su i krenula razmimoilaženja izmedju ljudi na vrhu...