Jump to content
IGNORED

Australian Open 2012

anantaram

Pobednik?  

58 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ma kakva bre hot mama,vazda je ona izgledala k'o provincijalna domaćica, man'te se bre ćorava posla sa tim traganjem.jedine hot cure na turu su (a slažu se i muški iz moje kuće :P )peneta, donekle šarapova i golovin, ali tati se povukla davno, i jako mi je žao zbog toga.kad neko uz anu sveže pridev ''hot'' mogu samo da se prekrstim

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• anantaram

77

• freakns

44

• duda

43

• Garnirung

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pokradene Kirilenko i Lepa Juliška...dry.gif

Posted

Steve Tignor

rumor has it he thinks he can have a better season than he did in 2011.
:lol:
Posted (edited)

Al ste vi krenuli ofanzivno, pa nije izbor za mis. Kim je uvek fino izgledala otpozadi, tj. tako sam ja definisao hot -_- . Ne ko vi, nitpickeri

ma gde bre. samo slatke face i ništa više ... ;) 2012 Australian Open Preview: Editors' Picksneki mučenioi su zagrdili načisto. metnuli jj i anu među tamne konje :o
Ovaj MekDrogan je na nekim lepkovima, a ovom Žabaru je Ana hotAl bih se složio sa prvospomenutim da Kvitova neće uzeti Slam Edited by Garnirung
Posted
Pokradene Kirilenko i Lepa Juliška...dry.gif
ma pusti ti zene, sta one znaju... Marija FTW, nego sta... mada je i Pennetta ribetina, sto jeste, jeste. ali Golovin i Snajka tesko vec
Posted

Uz pomenute, dodao bih i Kirsteu, ako je već za takmičenje :fantom: Glasao za Li, mada bih pre za Azarenku da uzima prvi trofej, al kao što je konstatovano, nema je na spisku.

Posted (edited)

A Buxom Dani? :wub:

meni ne fali. ne znam šta u anketi rade i jj,ana i zvonarjeva, kod muškaraca ferer.
Da pokretac topika i moderator foruma imaju za koga da glasaju. Ako je tolika frka zbog izostanka Vike, neka je doda Ros. Ja vise ne mogu da editujem pooll. <_< Edited by anantaram
Posted

ban!doduse, nikada mi nije ni bila gotivna, ali ovo je bre ubijanje u pojam :(

Posted

Tanak je to argument. :fantom:

izgleda ima jednu od onih kamera sto dodaju kilograme.
Posted (edited)

Lepa Žena.Koja je nagrada? :D

Edited by Glas RazumaN
Posted

Hint: cvrsto su joj zatvorena usta.