Jump to content
IGNORED

Deset filmova (ili serija) za pusto ostrvo

3opge

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

17

• Ajant23

14

• Tsai

9

• Lancia

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rašomon,Rubljov,Viridijana,Odiseja,XX vek,AmarkordBelo Usijanje,Lepotica dana,12 gnevnih ljudiKrici i šaputanja

Posted

jbt ameri ko da nikad nisu snimili ni jedan film.

Posted

Pa, 3 od 10 su mu američki, u čemu je problem?

Posted

generalno, malo je američkih filmova pogodnih za pusto ostrvo. tako ispada.

Posted

Pa, ljudi se valjda protive industriji zabave koja je vlažni san ideološki ostrašćenih teoretičara... Tako ispada...

Posted

neam pojma, znam da bih ja na pusto ostrvo nosio neke lake, zabavne filmove, da ne kažem američke.

Posted

Pa, valjda se protive upravo takvim... Tako ispada...

Posted

- Rosemary's Baby (1968)- The Fearless Vampire Killers (1967) - The Seventh Seal (1957)- The Fire Within (1963)- Taxi Driver (1976)- Once Upon a Time in America (1984)- One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975)- The Unbelievable Truth (1989)- Pulp Fiction (1994)- Slacker (1991)

Posted

e tako se pravi lista za p.ostrvo.

Posted

Da, kao što i napisah... Od forumaša kome 2/3 filmova, koje hvali ovde, nisu američki filmovi, ali nisu vala ni svetle tačke Evrope ^_^

Posted (edited)

Malo je 10. na b listi bilo bi možda još 3-4 američka dobra, Plavi vojnik, O jagodama i krvi, Apokalipsa, Pasje popodne, dok sa druge strane ide Stalker, Solaris, Amarkord, Mimi metalac, Smrt u Veneciji, Do poslednjeg daha, Žil i Džim, Brak Marije Braun, itd, ma trebalo bi lista od 25 najEdit: pošto je namenjeno pustom ostrvu neke sam gađao da duže traju i ne budu brzo svarivi, pod pretpostavkom boravka od par godina. Kao kad bi na ostrvo vodio Šeron Stoun, a bolje bi bilo seljanka koja ume da kopa, obara drveće i vadi zube, a porađa se u brazdi

Edited by kapetanm
Posted
Kao kad bi na ostrvo vodio Šeron Stoun, a bolje bi bilo seljanka koja ume da kopa, obara drveće i vadi zube, a porađa se u brazdi
esi siguran da šeronka to sve ne ume? well, think again!
Posted
pošto je namenjeno pustom ostrvu neke sam gađao da duže traju i ne budu brzo svarivi, pod pretpostavkom boravka od par godina. Kao kad bi na ostrvo vodio Šeron Stoun, a bolje bi bilo seljanka koja ume da kopa, obara drveće i vadi zube, a porađa se u brazdi
Tako nešto sam i ja pomislio kad sam video taksistu. U civilaziciji mi treba jedno 2 meseca da izlečim depresiju posle svakog gledanja, na pustom ostrvu bi se rokno momentalno...jab otprilike nosio pirane u tri dimenzije, eight legged freaks i tako to. :D