bios Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago E da, vodite računa da su Maltezi opaki prevaranti i da se neće ustručavati da zavrnu za kesh ako im se ukaže prilika. Imam priču za kuma koji tamo živi dosta godina. Kad je rentao prvu gajbu, zove oglas i naravno javlja se agent. Kaže, evo adresa vidimo se tamo. Na adresi gazdarica i agent, sve ok, potpišu ugovor i agent uzme svoju proviziju od par stotina €. Sledeći mesec kad se plaćala renta kaže gazdarica, e doći će moj sin da preuzme kesh. Ok, nije frka. Sat vremena kasnije pojavljuje se na vratima agent sa početka priče 3
Sandradjer Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago @bios Kakva stvar percepcije kad su malo brzi od polumaratonca amatera . Imam jos poredjenja, inspirisao me malteski prevoz
bios Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 9 hours ago, Sandradjer said: @bios Kakva stvar percepcije kad su malo brzi od polumaratonca amatera . Imam jos poredjenja, inspirisao me malteski prevoz Ma nije samo prevoz u pitanju. Evo ti kontekst da shvatiš njihovo poimanje brzine. Maltezi se nenormalno lože na automobile i vožnju, a na čitavom ostrvu nema gde da se razvije brzina veća od 50-60 kmph. Na sve strane neka galama i tenzija, a opet se sve odvija užasno sporo. Vremenom se navikneš i prihvatiš. 1
Mil@n Posted just now Posted just now Ipak je off season tako da se nadam da gužve u saobraćaju neće biti te da će moći kolima lakeš da se vozi čitaj: što bi smanjilo šansu da napravimo neko sranje vozeći
Recommended Posts