Milosh76 Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 12 hours ago, Sandradjer said: Da li je ok biti smesten u St Pauls Bay za obilazak Malte? Malta je mala, mozes biti smestena skoro pa bilo gde. Voze kontra stranom, pa ako ti to ne smeta, mozes i kola da rentiras. Prevoz funkcionise, s tim sto kad je bus pun, ne staju na usputnim stanicama ako nema izlaza. Bio sam 2018 na Malti u Sliemi koja je odmah pored Valete. Valeta je super, generalno Malta je super utisak i vredi je posetiti i vise puta. 1
Shan Jan Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Da nema onaj lavirint od ulica mogla bi da se prepesaci Meni je Mdina ostavila najjaci utisak. Kada prilazis deluje kao da je iz neke epske fantastike: Uopste cela Malta je prepuna tvrdjava, tako da samo setaj i obilazi. Jos jedna lepa stvar, dijagonalno preko ostrva od Valete je plaza Ghajn Tuffieha, posebno zimi kad nema puno ljudi. Idu duge stepenice do dole: Generalno ima zanimljivosti na svakom koraku, samo krenite da obilazite i uzivajte, nema praznog hoda 3 1
Sandradjer Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 @Shan Jan Mdina. Tu Little Finger ima bordel 1 1
bios Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 (edited) 5 hours ago, Milosh76 said: Malta je mala, mozes biti smestena skoro pa bilo gde. Voze kontra stranom, pa ako ti to ne smeta, mozes i kola da rentiras. Prevoz funkcionise, s tim sto kad je bus pun, ne staju na usputnim stanicama ako nema izlaza. Bio sam 2018 na Malti u Sliemi koja je odmah pored Valete. Valeta je super, generalno Malta je super utisak i vredi je posetiti i vise puta. Naravno da staju, ali moras da signaliziras mahanjem. Ako zveras okolo i cekas da stane sam od sebe, samo ce da prodje. Doduse crncima ne staju ni kad masu Edited December 4, 2023 by bios 1 1
bios Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Btw St Pauls Bay je super lokacija sto se tice povezanosti i dohvatljvosti svega na ostrvu. Blilzu je i feri koji ide na Gozo, pa ako je u planu odlazak i na drugo ostrvo to je jos jedan plus. Ali je zato u Budzibi ubedljivo najveca koncentracija Srba, kao i pijanih Engleza, tako da bih ja ipak izbegao St Pauls Bay ako je ikako moguce. 1 1
Sandradjer Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 41 minutes ago, bios said: Btw St Pauls Bay je super lokacija sto se tice povezanosti i dohvatljvosti svega na ostrvu. Blilzu je i feri koji ide na Gozo, pa ako je u planu odlazak i na drugo ostrvo to je jos jedan plus. Ali je zato u Budzibi ubedljivo najveca koncentracija Srba, kao i pijanih Engleza, tako da bih ja ipak izbegao St Pauls Bay ako je ikako moguce. Kasno. Valjda nece biti ludnica u januaru
bios Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 6 minutes ago, Sandradjer said: Kasno. Valjda nece biti ludnica u januaru Ponesi toplu garderobu, po mogucnosti vetro nepropusnu. I vunene carape Januar / februar znaju da budu gadni. Recimo, na 15 stepeni, uz vlazni vetar mozes da se smrznes kao nikad u zivotu. 1 1
Sandradjer Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 1 hour ago, bios said: Ponesi toplu garderobu, po mogucnosti vetro nepropusnu. I vunene carape Januar / februar znaju da budu gadni. Recimo, na 15 stepeni, uz vlazni vetar mozes da se smrznes kao nikad u zivotu. Hvala ti. Korisna informacija
Zli Gli Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Ja planiram tamo negde od marta da skoknem kod kumica na 7-14 dana, on je u nekoj Gziri i kaze da je to mesto super u svakom smislu. Ovi ostali su mi razbacani kojekuda ali sve cu da ih obidjem valjda, аko je Malta stvarno toliko mala. 2
Sandradjer Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 27 minutes ago, Zli Gli said: Ja planiram tamo negde od marta da skoknem kod kumica na 7-14 dana, on je u nekoj Gziri i kaze da je to mesto super u svakom smislu. Ovi ostali su mi razbacani kojekuda ali sve cu da ih obidjem valjda, аko je Malta stvarno toliko mala. Mala, ali opasna, ima vitezova 2
Filozof manijak Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 nije mala, nije mala tri put ratovaaaaalaaa
Popular Post Lo Zingaro Posted December 21, 2023 Popular Post Posted December 21, 2023 Danas sredjujem foto arhive, pa da i ovde zapljunem. 6 8
Sandradjer Posted January 12 Posted January 12 On 4. 12. 2023. at 18:15, Sandradjer said: @Shan Jan Mdina. Tu Little Finger ima bordel Overila sam Mdinu . Odlicno je. Pored je grad Rabat, takodje lep, naravno u senci Mdine. Putevima Catelyn Stark 6 3
Recommended Posts