Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ne zove se džaba Mal(t)a :covid19:

• Replies 147
  • Views 17.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Danas sredjujem foto arhive, pa da i ovde zapljunem.                        

• Ako se neko razmislja da li je januar dobar za posetu Malti mogu da kazem da uz malo srece da nema pljuskova to izgleda ovako. Divota   

• Overila sam Mdinu . Odlicno je. Pored je grad Rabat, takodje lep, naravno u senci Mdine.   Putevima Catelyn Stark    

Posted Images

12 hours ago, Sandradjer said:

Da li je ok biti smesten u St Pauls Bay za obilazak Malte? 

Malta je mala, mozes biti smestena skoro pa bilo gde. Voze kontra stranom, pa ako ti to ne smeta, mozes i kola da rentiras. Prevoz funkcionise, s tim sto kad je bus pun, ne staju na usputnim stanicama ako nema izlaza.

Bio sam 2018 na Malti u Sliemi koja je odmah pored Valete. Valeta je super, generalno Malta je super utisak i vredi je  posetiti i vise puta.

Da nema onaj lavirint od ulica mogla bi da se prepesaci :D 

Meni je Mdina ostavila najjaci utisak. Kada prilazis deluje kao da je iz neke epske fantastike:

Mdina.jpg

Uopste cela Malta je prepuna tvrdjava, tako da samo setaj i obilazi. Jos jedna lepa stvar, dijagonalno preko ostrva od Valete je plaza Ghajn Tuffieha, posebno zimi kad nema puno ljudi. Idu duge stepenice do dole:

02-green-malta-ghajn-tuffieha-beach-1100

Generalno ima zanimljivosti na svakom koraku, samo krenite da obilazite i uzivajte, nema praznog hoda :) 

@Shan Jan

Mdina. Tu Little Finger ima bordel :D

5 hours ago, Milosh76 said:

Malta je mala, mozes biti smestena skoro pa bilo gde. Voze kontra stranom, pa ako ti to ne smeta, mozes i kola da rentiras. Prevoz funkcionise, s tim sto kad je bus pun, ne staju na usputnim stanicama ako nema izlaza.

Bio sam 2018 na Malti u Sliemi koja je odmah pored Valete. Valeta je super, generalno Malta je super utisak i vredi je  posetiti i vise puta.

Naravno da staju, ali moras da signaliziras mahanjem. Ako zveras okolo i cekas da stane sam od sebe, samo ce da prodje. Doduse crncima ne staju ni kad masu :isuse:

Edited by bios

Btw St Pauls Bay je super lokacija sto se tice povezanosti i dohvatljvosti svega na ostrvu. Blilzu je i feri koji ide na Gozo, pa ako je u planu odlazak i na drugo ostrvo to je jos jedan plus.

Ali je zato u Budzibi ubedljivo najveca koncentracija Srba, kao i pijanih Engleza, tako da bih ja ipak izbegao St Pauls Bay ako je ikako moguce.

41 minutes ago, bios said:

Btw St Pauls Bay je super lokacija sto se tice povezanosti i dohvatljvosti svega na ostrvu. Blilzu je i feri koji ide na Gozo, pa ako je u planu odlazak i na drugo ostrvo to je jos jedan plus.

Ali je zato u Budzibi ubedljivo najveca koncentracija Srba, kao i pijanih Engleza, tako da bih ja ipak izbegao St Pauls Bay ako je ikako moguce.

Kasno. Valjda nece biti ludnica u januaru 

6 minutes ago, Sandradjer said:

Kasno. Valjda nece biti ludnica u januaru 

Ponesi toplu garderobu, po mogucnosti vetro nepropusnu. I vunene carape :D Januar / februar znaju da budu gadni. Recimo, na 15 stepeni, uz vlazni vetar mozes da se smrznes kao nikad u zivotu.

1 hour ago, bios said:

Ponesi toplu garderobu, po mogucnosti vetro nepropusnu. I vunene carape :D Januar / februar znaju da budu gadni. Recimo, na 15 stepeni, uz vlazni vetar mozes da se smrznes kao nikad u zivotu.

Hvala ti. Korisna informacija :)

Ja planiram tamo negde od marta da skoknem kod kumica na 7-14 dana, on je u nekoj Gziri i kaze da je to mesto super u svakom smislu. Ovi ostali su mi razbacani kojekuda ali sve cu da ih obidjem valjda, аko je Malta stvarno toliko mala.

27 minutes ago, Zli Gli said:

Ja planiram tamo negde od marta da skoknem kod kumica na 7-14 dana, on je u nekoj Gziri i kaze da je to mesto super u svakom smislu. Ovi ostali su mi razbacani kojekuda ali sve cu da ih obidjem valjda, аko je Malta stvarno toliko mala.

Mala, ali opasna, ima vitezova :D

nije mala, nije mala

tri put ratovaaaaalaaa 

• 3 weeks later...
  • Popular Post

Danas sredjujem foto arhive, pa da i ovde zapljunem.

ziYXa2Il.jpg

CiiTnd3l.jpg

5ciSW60l.jpg

4JpQX3Ol.jpg

WgViNQ5l.jpg

4S8PL1Ql.jpg

2yuF3yhl.jpg

NGlD6oRl.jpg

LUpsCQql.jpg

v5R2Ycel.jpg

• 4 weeks later...
On 4. 12. 2023. at 18:15, Sandradjer said:

@Shan Jan

Mdina. Tu Little Finger ima bordel :D

Overila sam Mdinu :D. Odlicno je. Pored je grad Rabat, takodje lep, naravno u senci Mdine.

Putevima Catelyn Stark

IMG_20240112_191128.jpg

Bordel Little Fingera

IMG_20240112_191101.jpg