September 2, 20177 yr Zajeban Bahadurzada, pravi onaj "kratko ćebe" igrač, ono, stomačić kao Fjodor što je furao, zajebao bi se neko pa bi se kladio na lijepo razvijenog Australca, ali odradi ga matorac na rutinu
September 2, 20177 yr ova matorka mi isto prilicno fascinantna. i onaj britanac sto je izgazio nase gore lista bice dojaja u buducnosti. evo krece sibanje dugajlija.
September 2, 20177 yr E da, žensko peglanje je bilo odlično. Iskreno, tu sam se i uključio, kad si napisao, do tad sam gledao teren na Španija-Italija, najljepši sportski prizor danas.
September 2, 20177 yr que? mislim, kako sam ovo uspeo? evo ako neko voli tucnjave, upravo ide ufc ivent u roterdamu http://sportival.net/ufc-hd-live-stream/ Edited September 2, 20177 yr by ToniAdams
September 4, 20177 yr Vraća li se Nik Diaz u UFC nakon suspenzije? Nigde ne mogu da nadjem ništa sem da je po nekim seminarima i da bleji sa burazerom
September 4, 20177 yr ne verujem, a i suspenzija je tu zato sto ga zabole da se vraca covek se bavi sportom, bas ga briga
September 4, 20177 yr Mislim da Nick ceka money fight.Vrh bi bio on i Conor.Trash talk bi bio bruka i sramota.Nate prica je potrosena prilicno.