James Marshall Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Zajeban Bahadurzada, pravi onaj "kratko ćebe" igrač, ono, stomačić kao Fjodor što je furao, zajebao bi se neko pa bi se kladio na lijepo razvijenog Australca, ali odradi ga matorac na rutinu
ToniAdams Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 ova matorka mi isto prilicno fascinantna. i onaj britanac sto je izgazio nase gore lista bice dojaja u buducnosti. evo krece sibanje dugajlija.
James Marshall Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 E da, žensko peglanje je bilo odlično. Iskreno, tu sam se i uključio, kad si napisao, do tad sam gledao teren na Španija-Italija, najljepši sportski prizor danas.
Zli Gli Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 A jeben ti, kako ste gledali kad je Toni dao linak ka ppp forumu?
ToniAdams Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 (edited) que? mislim, kako sam ovo uspeo? evo ako neko voli tucnjave, upravo ide ufc ivent u roterdamu http://sportival.net/ufc-hd-live-stream/ Edited September 2, 2017 by ToniAdams
James Marshall Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Ja gledao na Fight Channel, bem ga, nisam kliktao
Zli Gli Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 que? mislim, kako sam ovo uspeo? Ne znam ali linak vodi ka forumu :D
ToniAdams Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 ma vidim i ja al ne kapiram kako. udbaska moderacija
Singer Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Vraća li se Nik Diaz u UFC nakon suspenzije? Nigde ne mogu da nadjem ništa sem da je po nekim seminarima i da bleji sa burazerom
Sestre Bronte Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 ne verujem, a i suspenzija je tu zato sto ga zabole da se vraca covek se bavi sportom, bas ga briga
askeladden Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Mislim da Nick ceka money fight.Vrh bi bio on i Conor.Trash talk bi bio bruka i sramota.Nate prica je potrosena prilicno.
Recommended Posts