Кристофер Лумумбо Posted Saturday at 21:51 Posted Saturday at 21:51 da, 13 jurica, sve su strimove poskidali, poptuno neverovatno.
Heaviside Posted Saturday at 21:54 Posted Saturday at 21:54 forgi kaže da je od ksw video sistem da se prodaje samo jednoj televiziji i nikom više jer se tako mnogo lakše navataju strimovi i posledično mnogo veća zarada bude od ppv svakako rispekt. ko zna koliko je nas kojih su na kraju ipak uspeli da naplate svoj proizvod iako smo se opirali do 5 pred meč koji nas zanima
Кристофер Лумумбо Posted Saturday at 22:06 Posted Saturday at 22:06 da, slusao sam ga. jbg, ovaj je mnogo veci plus je bolji borac.
zorglub Posted Sunday at 00:04 Posted Sunday at 00:04 Sad videh snimak, Stošić def rvanje = 0. Onaj dabl na kraju i nekako, već ga je bio načeo u parteru, ali prvi ulaz u singl bio je toliko brz da sam ga čak i ja pročitao.
ToniAdams Posted Sunday at 10:11 Posted Sunday at 10:11 14 hours ago, Heaviside said: Rekao je i sam da neće prelaziti u HW jer je Nganu previše opasan. Šta znam, bar se ne folira po tom pitanju nego kaže kako jeste. Ono što je jadno je da je sport ustrojen tako da taj način građenja karijere prolazi i isplati se i usput sjebava karijere raznih Aspinala. Ne sme uopšte da postoji mogućnost da LHW lik iskoristi trenutak da mazne HW titulu i zatim godinama blokira najbolje teškaše da se bore za nju. Nisam tačno siguran šta znači ovo što si napisao budući da je trenutno Džons šampion a Aspinal prvi kontender, tako da nema mnogo teoretisanja. Stipe je noćas izgledao megapatetično, doslovce u rangu Tajsona, na momente mi ga je bilo žao a onda bi sevnule ustaške tetovaže na stopalu ili ramenu, i ono u fazonu nek ga ubije. Nikad nije bio tako ukočen i spor i nikad nisam video nekog tako uplašenog, kao da su ga stavili sa lavom u kavez. Džons pak na piku hemije i bednosti, onaj govor na kraju o Džizs Kristu pa o Trampu me je uverio da je verovatno najbedniji čovek koji je ušao u oktagon. Ceo kontekst je bio prejadan, zajebali su za tri dužine ovu farsu sa Tajsonom. 2
ToniAdams Posted Sunday at 10:34 Posted Sunday at 10:34 Ne verujem, kapiram da će prebaciti Čamu u tešku i dati ga ovom na posližavniku za graunden paund. I da će se onda povući Džons.
Heaviside Posted Sunday at 10:41 Posted Sunday at 10:41 13 minutes ago, ToniAdams said: Nisam tačno siguran šta znači ovo što si napisao budući da je trenutno Džons šampion a Aspinal prvi kontender, tako da nema mnogo teoretisanja. Stipe je noćas izgledao megapatetično, doslovce u rangu Tajsona, na momente mi ga je bilo žao a onda bi sevnule ustaške tetovaže na stopalu ili ramenu, i ono u fazonu nek ga ubije. Nikad nije bio tako ukočen i spor i nikad nisam video nekog tako uplašenog, kao da su ga stavili sa lavom u kavez. Džons pak na piku hemije i bednosti, onaj govor na kraju o Džizs Kristu pa o Trampu me je uverio da je verovatno najbedniji čovek koji je ušao u oktagon. Ceo kontekst je bio prejadan, zajebali su za tri dužine ovu farsu sa Tajsonom. Pa vidiš da itekako ima teoretisianja, da su su izvukli Stipu iz naftalina i da se opet neće boriti sa Aspinalom. A za to što je moguće da se takve stvari uopšte dešavaju nije zaslužan Jones nego UFC. Očekivati da će tipovi kao Džons dobrovoljno da žrtvuju jednu odbranu titule tj. desetak milion više da bi ispoštovali™ nekog Aspinala ili neki kodeks je naivno. Sport mora da bude tako ustrojen da ništa drugo osim borbe sa prvim izazivačem nije moguće, a sad je ustrojen tako da se šampionu više isplati da radi nešto drugo. Jones to otvoreno kaže (apsinal je najopasniji, a ja mogu za veće pare i veći uticaj na legacy da se borim za manje opasnim i naravno da ću to da uradim). Tužan main event sinoć i u kavezu i pored njega. 1
ToniAdams Posted Sunday at 10:44 Posted Sunday at 10:44 Ok, slažem se, onda će im nadam se otići i Aspinal u pfl i svi koji valjaju. Ili ih prosto podmažu finansijski i onda su kao svi zadovoljni, ali meni se onda sve manje gleda. 2
Heaviside Posted Sunday at 10:53 Posted Sunday at 10:53 Ma da, nedostatak konkurencije je najveći problem MMA sporta. Ne može PFL te najbolje da plati dovoljno da pređu. Nganu je otišao zbog boksa, a ne zbog PFL-a.
ToniAdams Posted Sunday at 11:01 Posted Sunday at 11:01 A ne može ni Picogram još dugo, al jebiga zajahaće onda nekog novog Picograma
Кристофер Лумумбо Posted Sunday at 11:07 Posted Sunday at 11:07 11 minutes ago, Heaviside said: Ma da, nedostatak konkurencije je najveći problem MMA sporta. Ne može PFL te najbolje da plati dovoljno da pređu. Nganu je otišao zbog boksa, a ne zbog PFL-a. Najveci problem je sto su borci picke koji ne smeju da se zamere celavom retardu. Jednom su pokusali pa im se najebao majke i odustali su od sindikata. Sramotno je koliko malo zaradjuju. 2
Heaviside Posted Sunday at 11:23 Posted Sunday at 11:23 14 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Najveci problem je sto su borci picke koji ne smeju da se zamere celavom retardu. Jednom su pokusali pa im se najebao majke i odustali su od sindikata. Sramotno je koliko malo zaradjuju. Ne smeju zato što nemaju alternativu tj. mogu samo lošiji ugovor da dobiju negde drugde.
ToniAdams Posted Sunday at 11:30 Posted Sunday at 11:30 Kako sad, zar nije ovaj sto je pukao od Nganua dobio fazon dva miliona?
Recommended Posts