askeladden Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Bezi glavom od 1,2 tj od levog krossa/overhånda i useta direktno u smrt.Obicno doprinese presirok stav i staticnost i onda se pokusa sa ovim izbegavanjem gornjim delom tela.Ozbiljan Thai carobnjak bi ovo izbegao samo pokretom glave ali oni imaju rad nogu Super Sion Blu.
ToniAdams Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 jbg ja i dalje ne kapiram zasto sva trojca imaju desnu ruku na svom levom ramenu u momentu kad dobijaju zabod 1
askeladden Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 (edited) 12 hours ago, ToniAdams said: jbg ja i dalje ne kapiram zasto sva trojca imaju desnu ruku na svom levom ramenu u momentu kad dobijaju zabod Ko sto rece Zorglub,kompenzacija tela za cimaj.Probaj naglo da se savijes u desno na dole.Desna ruka daje kontra tezu,kontra zamah,a Probaj sa visecom,opustenom desnom i posadjenim sirokim stavim.Mada sa onakvim penalom,cak i ta ruka na mestu bi samo sprecila totalni recall,nikako KO.Kao bejzbolka u glavu je onaj udarac. Edited August 25, 2022 by askeladden
ToniAdams Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 brt na ovom nivou to je apsolutno no-no, pusti kompenzaciju, kakvo sklanjanje ruku sa lica u toku razmene.
Heaviside Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Definitivno je napravio grešku, ne može lošije od ovoga da se reaguje na haj kik. Umoran i oštećen bio jbg, Leon izveo udarac perfektno i ćao, dešava se. 1
ToniAdams Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 pa to, delovao je prilicno odsutno i kao na autopilotu tu poslednju
askeladden Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 28 minutes ago, ToniAdams said: brt na ovom nivou to je apsolutno no-no, pusti kompenzaciju, kakvo sklanjanje ruku sa lica u toku razmene. A to mi se neki ovde smejali kad sam kacio fotke Khabiba koji uvek ali uvek drzi desnu tako da pokriva slepoocnicu a podlaktica bradu i da zato Konor tada nema sanse da ga upeca sa levom.Kad god je u def modu ruka gore,noge skupljene i kretanje.A sada spektakl kad se spusti ruka protiv Tajlandjanina;
zorglub Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Mighty Mouse vratio titulu. Dobra borba bila. 2
ToniAdams Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 ima cela priredba na mmashare, dojaja je one. a dj mozda i najveci ikad. 1 1
ToniAdams Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 gledam rakića na ovom podkastu, jbg mnogo se loži i ako ne promeni samopercepciju teško da će da ikad bude šampion
Zli Gli Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Ja njega i ne dozivljavam ko naseg, covek Austrijanac. I po ponasanju mi nije simpatican ali dobro, tesko je ocekivati od mma boraca tako nesto. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 2
Heaviside Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 (edited) 14 hours ago, ToniAdams said: gledam rakića na ovom podkastu, jbg mnogo se loži i ako ne promeni samopercepciju teško da će da ikad bude šampion Teško će do pojasa i ako ne promeni samopercepciju. Nema on u Beču prostora za dalji napredak, a sada mu po meni fali još jedan korak. Nikad se ne zna naravno, on je legit top 5 borac, ali priče da je viđen za šampiona su nerealne bez tog dodatnog koraka. Nije viđen, ali može da mu se namesti. Meni je on drag iako je štreber koji ima nerealnu sliku o sebi i želim mu sve najbolje. Inače sam došao da prokomentarišem ovaj podkast pošto sam ovde napisao da nema šanse da se pretrenirao za Jana jer mu je performance coach mnogo ozbiljan lik. Znači, pretrenirao se samo tako. U principu je sam za sebe direktno rekao da je ložana koja je ne ume pametno da trenira i da je za Jana tek bio naložen, da je pišao krv...trenira krišom dodatno, odlepio je od tolikog pritiska koji je sebi nabio da postane šampion. Kaže ovde i da mu je taj trener Riči (jeste stvarno ozbiljan, doktor nauka) rekao da je lepo što ima cilj, ali da previše želi pojas. Manje-više ovo što Toni kaže. Edited August 31, 2022 by Heaviside 1
ToniAdams Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 odlično peglanje večeras, obavezno gledajte makar dve glavne borbe 1
Zli Gli Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 https://youtu.be/BjrbxJhURXAOvaj djembeli Tuivasa zajeban ko kratko cebe ali kad nije finisirao posle nokdauna posle je bilo ocekivano da ce izgubiti snagu. Udarci u jetru su ga sjebali najvise, cini mi se, a ima i krace ruke pa je popio dosta jabova. Dobra borba svakako. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Recommended Posts